Mit csináljak, ha nem úgy sikerült az emelt érettségim, ahogy szerettem volna? Van értelme egyáltalán elmennem a szóbelire?
Még nem is tudhatod a hivatalos eredményt! - az, hogy hogy érzed, relatív.
Én anno központi matekot írtam, ugyanazt a dolgozatot javította felvételiként a központ is, és érettségiként a matektanárom is, mégis volt 15 pont különbség a két eredményem között:)) Matekból:)), ami ugye elvileg objektív tárgy:))
Szóval ne csüggedj! És ne add fel!
Kivéve, ha ezzel a végtelenül negatív hozzáállással készülsz az egyetemre is, mert akkor tényleg felesleges gyötörnöd magad, mert úgyis megfutamodsz az első vizsgaidőszakban!
És ne játszd a mártírt egy hónapi (vagy akár fél évi) tanulás miatt. Mit gondolsz, az egyetemen mennyit kell majd tanulni?
Ugyen már! :)
Nem vagy hülye. Van, hogy olyan idióta feladatokat raknak bele aminek semmi köze a tudáshoz, meg az anyaghoz se nagyon.
Lazulj kicsit, menj el valahová sétálni, fagyizni, futni, bulizni, kinek mi esik jól.
Utána dötsd el, hogy mi legyen. De ha már az írásbeli meg van, egy próbát megér. Ha nem jó, még írhatsz javítót ősszel.
Amúgy milyen tárgyról van szó?
Emelt tortenelem volt :( mindenki azt mondja milyen konnyu volt, en pedig nem ereztem annak sajnos :(
Jogasz szeretnek lenni, mivel mar van jogi elokepzettsegem. Tudom, hogy mennyit es mit kell tanulni. De ugy vagyok vele, hogy ha ezt se nem tudom megcsinalni azt, megis hogy tudnam.
Hogy lehetsz ilyen kishitű?
Még nem is tudod az eredményt, de máris temeted magad!
Megfutamodsz, ennyi?
Igen, tanulj rá, hiszen nincs vesztenivalód. Amúgy ha bejutsz, semmit nem számít, hogy épp csak becsúszol-e. Én anno majdnem elhasaltam az alkalmasságin (12 pontot kellett elérni a 30-ból, és nekem 13 pontom lett), aztán többszörös diplomadíjjal végeztem:))
Szóval fel a fejjel és küzdj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!