Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Orvoshoz kell mennem, de nem...

Orvoshoz kell mennem, de nem engednek el munkából. Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

3 hónapja dolgozom itt. Fél éve be vagyok rendelve allergológushoz, és máma közöltem a liederemnek, hogy kontrollra kell mennem, allergológushoz holnap. Azt mondta, hogy most mondom neki, hogy nem-i mehetek el szerdán. Mondom nem. Akkor úgy megegyeztem vele, hogy 3,5 órát fogok holnap dolgozni, és aztán elmegyek orvoshoz.

Szerdán lesz az érettségi pótvizsgám. Arra is azt mondtam szerdára, hogy kell mennem kontrollra, szerdán már el nem enged. Van szakmám adminisztráció de az érettségit elcsesztem, és nem akarnak nekem adni szabadot még orvoshoz sem szerdán nem akarnak elengedni.

Mit csináljak? Az érettségiért kár lenne, bár őszintén nem is tanultam de hátha lesz szerencsém másodszor is.

Mit tanácsoltok

2019. aug. 19. 15:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hisz ezaz, ettől félek én is, hogy elveszítem a munkámat. De akkor 2 évet feleslegesen jártam
2019. aug. 19. 15:37
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve megvan az időpont, te meg egy nappal előtte szólsz. Hát nem kell csodálkozni, hogy kinyílik a bicska a főnöködnél

(Lieder, az b/szki)

2019. aug. 19. 16:07
 13/28 A kérdező kommentje:
Ez egy dolog, hogy egy nappal mondtam neki, hogy megyek orvoshoz. De akkor most mit csináljak a szerdai nappal? Holnapi nap el van intézve 3,5 órát fogok dolgozni és szerdán nem enged el
2019. aug. 19. 16:13
 14/28 anonim ***** válasza:
58%

Megmondod hogy szerdán érettségi pótvizsgád van, elfelejtettél szólni, de nem tudsz dolgozni szerdán.

Ezzel el van intézve.

2019. aug. 19. 17:45
 15/28 A kérdező kommentje:
17:45: Azonnal kirúgnak. Felhívtam az osztályfőnökömet, és közöltem vele, hogy mi a helyzet. Holnap semmiféleképpen nem mehetek vizsgára, csak szerdán. Szerdán csak kb 14:30 kor felelne meg, de még semmi sem biztos, hogy meg-i felel a tanítónak, vagy sem
2019. aug. 19. 18:06
 16/28 anonim ***** válasza:
27%

most ez komoly???

egy sz*ros legalja gyár többet ér, mint egy érettségi?

semmi nem lesz belőled az életben, ha még érettségid sincs, ez ma már alap.

fiatal vagy, de 10 év múlva nagyon durván bánni fogod, ha ezt most elcseszed.

háziorvos 1000%, hogy kiír, a nyakamat rá, ha elmondod neki, hogy mi van. ha beteg leszel, csak nem rúgnak ki...

persze tudni fogják, hogy nem vagy beteg, de bizonyítsák be.

nem 2 hétig leszel oda lázzal, hanem 2 napig, rádjött a hasmenés, ennyi.

ér ez a nyomorult munka annyit, hogy elcseszd miatta az életed?

egész életedben itt fogsz dolgozni? annyira jól keresel, hogy ez mindennél fontosabb?

NEM!!! Menj el érettségizni, munkát meg egy hét alatt találsz, annyi munkalehetőség van, mint a szemét.

2019. aug. 19. 20:08
 17/28 A kérdező kommentje:
20:08: Tisztában megkapom a 700€. 745€ jött 2 hónap után. Most felvitték az órabért 50 centtel, 4,91 órabér. 750€ havi fizetés meglesz lehet több mivel már próbaidő után vagyok
2019. aug. 19. 20:12
 18/28 anonim ***** válasza:
58%

Inkább az érettségi.

Meló minden bokorban terem.

2019. aug. 19. 20:14
 19/28 A kérdező kommentje:
20:14: Ennyi pénzt életemben nem kerestem. És ilyen fizuval nehéz lenne ilyen munkát találnom
2019. aug. 19. 20:15
 20/28 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, miért írtad meg privátban, ha ide is kiírtad.

Ez NEM SOK pénz.

Ha euróban számolsz, akkor vagy külföld, vagy nyugati határszél.

Ott ez mondhatni semmi.

Milyen jellegű munka ez?

Azért nem kerestél még életedben ennyit, mert szerintem nem is volt még túl sok munkád életedben, hiszen most estél ki az iskolapadból.

2019. aug. 19. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!