Orvoshoz kell mennem, de nem engednek el munkából. Mi a teendő ilyenkor?
3 hónapja dolgozom itt. Fél éve be vagyok rendelve allergológushoz, és máma közöltem a liederemnek, hogy kontrollra kell mennem, allergológushoz holnap. Azt mondta, hogy most mondom neki, hogy nem-i mehetek el szerdán. Mondom nem. Akkor úgy megegyeztem vele, hogy 3,5 órát fogok holnap dolgozni, és aztán elmegyek orvoshoz.
Szerdán lesz az érettségi pótvizsgám. Arra is azt mondtam szerdára, hogy kell mennem kontrollra, szerdán már el nem enged. Van szakmám adminisztráció de az érettségit elcsesztem, és nem akarnak nekem adni szabadot még orvoshoz sem szerdán nem akarnak elengedni.
Mit csináljak? Az érettségiért kár lenne, bár őszintén nem is tanultam de hátha lesz szerencsém másodszor is.
Mit tanácsoltok
Fél éve megvan az időpont, te meg egy nappal előtte szólsz. Hát nem kell csodálkozni, hogy kinyílik a bicska a főnöködnél
(Lieder, az b/szki)
Megmondod hogy szerdán érettségi pótvizsgád van, elfelejtettél szólni, de nem tudsz dolgozni szerdán.
Ezzel el van intézve.
most ez komoly???
egy sz*ros legalja gyár többet ér, mint egy érettségi?
semmi nem lesz belőled az életben, ha még érettségid sincs, ez ma már alap.
fiatal vagy, de 10 év múlva nagyon durván bánni fogod, ha ezt most elcseszed.
háziorvos 1000%, hogy kiír, a nyakamat rá, ha elmondod neki, hogy mi van. ha beteg leszel, csak nem rúgnak ki...
persze tudni fogják, hogy nem vagy beteg, de bizonyítsák be.
nem 2 hétig leszel oda lázzal, hanem 2 napig, rádjött a hasmenés, ennyi.
ér ez a nyomorult munka annyit, hogy elcseszd miatta az életed?
egész életedben itt fogsz dolgozni? annyira jól keresel, hogy ez mindennél fontosabb?
NEM!!! Menj el érettségizni, munkát meg egy hét alatt találsz, annyi munkalehetőség van, mint a szemét.
Inkább az érettségi.
Meló minden bokorban terem.
Nem tudom, miért írtad meg privátban, ha ide is kiírtad.
Ez NEM SOK pénz.
Ha euróban számolsz, akkor vagy külföld, vagy nyugati határszél.
Ott ez mondhatni semmi.
Milyen jellegű munka ez?
Azért nem kerestél még életedben ennyit, mert szerintem nem is volt még túl sok munkád életedben, hiszen most estél ki az iskolapadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!