38 fokos láznál mi a teendő? Vigyem orvoshoz, vagy elég a kúp? 3,5 hónapos
Figyelt kérdés
Végbélben mérten, 38, 5. Viszont már tegnap is hőemelkedése volt, és nem a foga miatt, mert annak még semmi jele, hogy jönne.2019. máj. 5. 09:27
1/9 anonim válasza:
Ilyen pici babát mindenképpen lásson orvos.
2/9 A kérdező kommentje:
És ha holnapra elmúlik neki? Mert ugye csak holnap lesz orvos...
2019. máj. 5. 09:49
3/9 anonim válasza:
Én nem tartom magam paramaminak, de mindenhol azt olvasni, hogy 6 hónap alatti csecsemőt láz esetén vigyünk orvoshoz. Van ügyelet, én nem várnék.
4/9 anonim válasza:
Hát én nem várnám meg a holnapot.Inkább menjek "feleslegesen",minthogy valami komolyabb baja legyen, főleg úgy,hogy már tegnap is hőemelkedése volt.
5/9 anonim válasza:
3.5 hónapos es lázas. Vinném ügyeletre, feltéve, ha nem 2 napja kapott oltast, de azt gondolom leírtad volna.
6/9 anonim válasza:
Valami miatt laza van es nem csak egyszer akkor is, ha nem talalod te az okat.
Ilyen piciket lazzal/hoemelkedessel meg kell mutatni orvosnak, nagyobbaknal mar lehet varni.
7/9 anonim válasza:
Mire ezt megirtad, már el is kellett volna indulni az ügyeletre.
8/9 anonim válasza:
Én is vinném, de előtte hívd fel az ügyeletes gyermekkorházat, ők tudnak tanácsot adni, egyébként csak az életkora miatt vinném, egy 9 hónapos pl. már várhatna hétfőig.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már haza is értünk az ügyeletről. Valami vírust kapott el. :(
2019. máj. 5. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!