A munkatársam miért kap 800 forintos óra bért ugyanabban a munkakörben amiért mi csak 700 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Ugyanazt csináljuk de most elkotyogta a pénzügyes , hogy többet kap az a bizonyos illető mint mi a papírok szerint , pedig ugyanazt csináljuk már évek óta , ki tudja mennyivel több pénzt felvett már mióta lehet ez így..
Mit lehet ezzel csinálni? Ki lehet ezért rúgatni?
2019. aug. 10. 14:06
51/52 anonim válasza:
Nekem meg több a bérem mint a főnökhelyettesemnek!
Szerinted milyen ideget evett?
Mindennek oka van!
52/52 anonim válasza:
Nálam olyan volt, hogy valaki másfélszer annyit kapott (700 Ft --> 1000 Ft felett), csak mert alvállalkozón keresztül foglalkoztatták, nem főállományban, mint engem. Fel is mondtam nemsokára, javaslom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!