Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkatársam miért kap 800...

A munkatársam miért kap 800 forintos óra bért ugyanabban a munkakörben amiért mi csak 700 Ft-ot?

Figyelt kérdés

Ugyanazt csináljuk de most elkotyogta a pénzügyes , hogy többet kap az a bizonyos illető mint mi a papírok szerint , pedig ugyanazt csináljuk már évek óta , ki tudja mennyivel több pénzt felvett már mióta lehet ez így..

Mit lehet ezzel csinálni? Ki lehet ezért rúgatni?

2019. aug. 10. 14:06
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Mikor jössz rá, hogy itt nem te irányítasz? Senkit se érdekel a véleményed. Felvettek egy adott bérért egy adott munkára. Elvégzed és kész. Ha nem tetszik, akkor meg elmész. Semmi közöd se a könyveléshez, se mások béréhez, se máshoz. Nem tartozik neked magyarázattal senki semmiért. 700 forintos melót nyomsz. Becsüld meg, hogy legalább ennyid van!
2019. aug. 10. 16:45
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
A munkáltató adott munkakörre megállapíthat különböző bérezést, befejezett tanulmányok, korábban (máshol) megszerzett tapasztalat alapján stb. + már fentebb is írták, ha valakinek egyéb adókedvezménye van (első házas, gyerekek stb.) az is módosíthatja a nettó bért. 100 Ft/óra miatt én nem csinálnék ügyet a helyedben, mert előfordulhat, hogy te veszíted el a munkádat. Neked hogy esne, ha valaki, aki mondjuk 600 Ft/órát kap ugyanezért, rád szállna?
2019. aug. 10. 16:45
 43/52 A kérdező kommentje:
Majd a többi kollégával megbeszélem akkor hogy mi legyen , nekik se fog tetszeni gondolom , lehet hogy a főnöknek ad információkat azért több a fizetése ?
2019. aug. 10. 16:49
 44/52 anonim ***** válasza:
83%
Te beteg vagy.
2019. aug. 10. 16:49
 45/52 A kérdező kommentje:
Jólvan köszönöm a segítséget még én vagyok a beteg mert kevesebb pénzt adnak nekem mint a másiknak aki ugyanannyit dolgozik ráadásul én régebbi motoros vagyok
2019. aug. 10. 16:52
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azon agyalnál, hogyan tudnál legalább egy nyamvadt ezrest kapni óránként, nem azon, hogy másokat hogyan hozz szr helyzetbe! Egy diákmelón többet fizetnek! Régi motoros? Ugyanmár!
2019. aug. 10. 16:53
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kém ilyen magas fizetésért...
2019. aug. 10. 16:53
 48/52 A kérdező kommentje:
Én is kezdek erre gondolni hogy rólunk jelent azért kapja a plusz pénzt.. de ennek mostmár utána járok nem hagyom annyiba
2019. aug. 10. 16:59
 49/52 anonim ***** válasza:
68%

Hárman dolgozunk ugyanabban a munkakörben, az egyik kollégánák 15-tel kapok többet, a másiknál 30-cal. Senkinek nincs egy szava sem.

Tudod milyen alku van a háttérben? Béralku. Ennyi a varázslat. Azt mondtam a főnöknek, hogy nézd, ennyi és ennyi tapasztalatom és papírom van (több mint a kollégáknak), ennyi az az összeg, amiért idejövök. Ő meg azt mondta, hogy rendben.

Így működik a munkaerőpiac, Balázska.

2019. aug. 10. 18:52
 50/52 anonim ***** válasza:
75%

Vicc összeg a 700 és a 800 is.

Válts inkább munkahelyet és keress kétszer ennyit.

2019. aug. 10. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!