Komoly munkakörben (ügyvéd, orvos, menedzser) látható tetoválás (nyak, kézfej) kizáró ok?
Szia!
Ügyvédek esetében már láttam, igaz, nem itthon. Orvos esetében itthon már sokszor találkoztam nagyon kitetovált orvosokkal. Menedzserek szintjén nem annyira tiszta a kép, mivel nem mindegy, hogy mit menetdzserkedik, vagyis, hogy milyen téren és milyen közegben.
Szóval önmagában a megléte nem zárja ki, hogy kitanuld, hogy lerakd, ledoktorálj és a többi, inkább csak a munkakeresést nehezíti bizonyos területeken. De mivel orvosból kevés van, így ott szerintem a legkevésbé "kizáró" ok. Ügyvédből viszont túl sok van, így ha valaki nem valami jó ügyvéd, akkor lehet az, viszont ha valaki remek ügyvéd és a szakmai híre és reputációja is jó, akkor nincs baj vele, persze ezt előtte meg kell alapoznia nem kevés gyakorlattal. Valószínűleg a menedzser is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!