Mit tehetnek ellenem, illetve az érdekében, hogy befizessem a pénzt amit kérnek?
A www.bidsitenet.eu honlapon megnyertem egy 500-as kreditcsomagot. Amikor én licitáltam rá akkor még az aukció lejáratáig több óra volt vissza (ingyenesen lehetett licitálni) Nem is gondoltam hogy meg fogom nyerni a licitet. Küldtek egy e-mailt, hogy megnyertem és 15 napon belül be kell fizetnem kb 29000 Ft-ot, és nem mondhatom le, kötelező befizetni. Ilyen esetben mit csinálhatnak velem ha nem fizetem be?
29000 Ft-ról van szó, a mai világban az nem kis pénz amikor ilyen kicsik a keresetek. A licitáláskor semmi megerősítő kérdés nem volt, hogy "tényleg licitálni szeretnél?". Ennyiből akár véletlenül is kattinhattam, vagy tévedésből, vagy az 5 éves kisfiam is kattinthatott...
Tehetnek valamit?
nem akarok én perelni, tudom hogy abból csak rosszul jöhetnék ki ha nyernék akkor is. majd megpróbálom megbeszélni velük.
köszönöm mindenkinek a válaszát
A Free Bid gomb felett ez olvasható:
erre a termékre ingyenesen licitálhat, de ha meg
nyeri az aukciót köteles kifizetni a terméket!
+ szabályzatban:
A FREE licit aukción nyert kreditcsomagokról nem lehet lemondani, 15 napon belül kötelező kifizetni!
A Free Licit jelzésű árverés, olyan aukció, melyen ingyenes a részvétel, tehát a licitek után nem von le a rendszer krediteket. Ezeken az aukciókon azon felhasználók is részt vehetnek, akik nem rendelkeznek kredittel.
Fontos! A Free Licit aukciók nyertesei nem mondhatnak le a nyereményről 15 napon belül kötelesek a megnyert aukciós árat kifizetni! A Free Licit aukciókat nem lehet leütni.
Szóval figyelmeztettek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!