Kell a csekk ahhoz, hogy a t-mobile-ban befizessem a számlát?
Figyelt kérdés
Hétfőn bemennék befizetni, de nincs nálam a csekk. Anélkül is be tudom fizetni? Bankkártyával tudok fizetni?2011. jún. 26. 01:56
1/6 anonim válasza:
T-mobile irodában készpénzzel is befizetheted a számládat, a postai csekket csak a postán tudod használni!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de kell hozzá a csekk maga? Vagy tudják a számítógépből, hogy mennyit kell fizetnem?
2011. jún. 26. 02:05
3/6 anonim válasza:
nem kell csekk egyszerüen kérnek egy nevet,meg egy személyit én is most voltam bent:)
5/6 anonim válasza:
Elég ha ott bediktálod a hívószámodat (telefonszámodat), rögtön előszedik a gépből, és már látják a fizetendő számlád összegét.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2011. jún. 26. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!