Csekk befizetésénél muszáj megadni a befizető cimét?
Szeretnék egy embernek ugy átjuttatni ilyen módon pénzt, hogy a saját cimem és nevem ne kelljen leirni, nem ismerem őt, ő sem engem. Lehet ezt igy? Vagy becenevet irok oda, vagy valami hülye utcanevet?
+ hol szerezhetek csekket, amit kitöltök?
Postán kérsz rózsaszín csekket. Nevet és címet szerintem írj rá... ha nem ismeritek egymást, akkor mi gond lehet?
Ha viszont kamu nevet , címet írsz rá, és az illető nem tudja beazonosítani, vagy azt hiszi, tévedésből kapja, akkor át se veszi a postástól... így kinek küldi vissza a posta?
Legjobb lenne, ha megtudnád a bankszámlaszámát, és utalnál..
Én is szoktam, volt régebben egyik fórumon egy mellrákos anyuka (meg is halt azóta) és a férje folytatta az írást, na nekik küldtem néha bankon keresztül.
1. Rózsaszín csekket a postán kapsz.
2. A feladót muszáj kitölteni, de beírhatsz egy kamucímet. (Szabó Viktor, 1145 Budapest, Kikerics u. 43.) ez csak példa volt, nem tudom, van-e ilyen :)
Kamucímet nincs értelme megadni, mert ha nem veszi át valami miatt, nem tudják visszaküldeni
Kérj bankszámlaszámot, ha ilyen parás vagy és fizesd be banki kp befizetéssel
az hogy működik?
pl. otp-nél kérek egy cetlit rá, és akkor megadom a számot, befizetek x összeget, és megadhatok valami közleményt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!