Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Burger, Meki és hasonló...

Burger, Meki és hasonló helyeken "mindenki csinál mindent"?

Figyelt kérdés

Mindenképpen szükséges kasszázni vagy lehet csak

" hátul " dolgozni? Tudom nézzem meg a karrier oldalukat, de engem azok válasza érdekelne, akik mostanában dolgoztak ott. Hivatalosan Aldiban sem lehet csak árufeltöltő az ember, aztán a fővárosban két üzletben is tudok olyat, aki sosem kasszázik úgyhogy csak ezért...

tegnap 19:25
 1/1 AzImi ***** válasza:

Szia. Én még 10 éve voltam mekis így nem tudom mennyire számìt a tapasztalatom. Ez nagyon függ attól, hogy milyen viszonyban vagy managerekkel és, hogy nekik mi a tervük veled. Ha nagyon jóban vagytok bármit meg lehet vele beszélni, akár hova oda rak. Ha egy goromba alak és nem jöttök ki jól akkor hiába szólsz neki úgy se oda fog beosztani ahová te akarod.

Az a helyzet, hogy minden étterem más manager szóval lehet, hogy egyik helyen tök jó helyed lenne, de a másik helyen meg már nem lesz olyan jó.

Viszont mindenhol dolgozni kell, nincsen lazsálás.

tegnap 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!