Mi történik akkor, hogy ha nem tudom fizetni a hiteltartozást?
Igen, felvesznek diplomával, de egész egyszerűen szóba sem kell hoznod. Ezért is írtam, hogy hülyeség az, hogy valaki egy diploma miatt túlképzett legyen és emiatt ne találjon munkát.
Munkaerőhiány van egy csomó területen, nem emiatt fognak válgotani.
"Nem éri el az 1 millió forintot a tartozás+
Kérdező, tedd össze a két kezed, hogy csak ennyi a tartozásod és nem hogy Neked nem kell gondoskodnod senkiről, hanem Rólad gondoskodnak: van hol laknod, van mit enned. Sürgősen menj el dolgozni és 1 év alatt letudod az egészet - utána semmi gondod. nettó 130-150 ezer ft ma már simán megkereshető - havi 100 ezerrel egy év alatt megszabadulsz az adósságtól és nem kell életed végéig rettegned.
Tudom, mit beszélek, ugyanis ezelőtt 20 évvel(!!)- amikor azért lényegesen többet ért az a pénz és kevesebb volt a fizetés) - maradtam egyedül egy kicsi gyerekkel és 800 ezer ft tartozással. A lakást is fenn kellett tartanom, a gyereket is ellátni plusz a tartozást fizetni: érdekes, én meg tudtam csinálni, pedig nő vagyok, aki ráadásul nehezebben kap munkát egyedülállóként, gyerekkel. te nem fogsz szülni, Téged szívesebben felvesznek a munkáltatók.
Továbbra is állítom: CSAK KIFOGÁSOKAT KERESEL, NEM MEGOLDÁST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!