Mi történik akkor, hogy ha nem tudom fizetni a hiteltartozást?
1. Ha valaki hajléktalanszállón él annak be kell jelentkeznie állandóra a szállóra.
2. Lakcím nélküli az a személy akit kilakoltatnak. te hiába mész be az okmányirodába hogy töröljék az állandó címedet, nem fogják. Majd ha a végrehajtó kirak otthonról, na akkor...
Bármilyen szerződést kötöttél vagy kötsz, ha megváltoznak az akkor leadott adataid, akkor köteles vagy jelezni.
Pl: Ha megváltozik a telefonszámod, szólnod kell róla, és meg kell adni az újat. Ha megváltozik a lakcímed, akkor szólnod kell, és meg kell adni az új lakcímet.
Ha hajléktalan leszel, akkor is be kell jelentkezned egy olyan helyre ahol a hajléktalanok vannak beregisztrálva, és ezt is jelentened kell.
Én tényleg nem értelek. Amikor elkezded az egyetemet akkor jó volt, hogy adtak pénzt. Most meg ha vissza kell adni, nem adod vissza? Akkor minek vetted fel?
Én az ilyenek miatt mint amilyen te vagy, visszaállítanám az adósságok börtönét.
Nos, kérdező, akkor elmondom:
ha tartozásod van, akkor előbb utóbb elkezdik behajtani a tartozást (ha diákhitel, akkor főleg nem fog elévülni).
Ha nem tudják behajtani, mert nincs mit, akkor elég, ha megindítanak egy végrehajtási cselekményt, pl. kimennek, be akarnak hajtani, teljesen mindegy, hogy sikerül-e vagy sem, ez meghosszabbítja az elévülést.
Van ismerősöm, aki kb. 10 éve bujkál így: munkát legálisan nem tud vállalni, mert azonnal tiltanak, ismerőseinél lakik, de már azok is unják, hogy a nyakukon lóg, eleinte még segítettek neki szívesen, de ma már teher nekik, normális párkapcsolatot nem tud kialakítani, mert kinek kell egy olyan ember, akinek többmilliós tartozása van, stb.
Szóval leélheted így az életedet: rettegésben és nyomorban - csak nem érdemes.
Felvettél hitelt, akkor jó volt, mikor elköltötted - akkor legyél felnőtt és vállald a felelősséget a tetteidért és állj talpra, ne legyél parazita.
És ne lopd az én és más tisztességes adófizető pénzét.
Amúgy a szüleidet nem sajnálod? Hogy felnőtt létedre ők tartanak el Téged?
"ha meg az állam képes fenntartani ekkora szutykokat, akkor törődjön bele, hogy egy forintot nem fog viszontlátni a pénzéből. "
Húúú, kérdező, Te nem tudom, milyen egyetemet végeztél, de tényleg jó nagy semmi lehetett: teljesen el vagy tájolva:
AZ ÁLLAMNAK NINCS PÉNZE!!!
Az állam azt a pénzt tudja költeni, amit mi adófizetők befizetünk. Épp ezért mondtam, hogy ne lopd a pénzem.
Ezek szerint már megint az életúnt geográfus hisztizik itt, hogy nem talál munkát.
Nem írom le, mit gondolok rólad, mert kitiltana a Gyakori - annyit meg nem ér az egész...
"Szépen át tudják verni az embereket ők is, szóval nem sajnálom őket"
Látom az indokod már meg van arra, hogy miért van az rendben ha nem fizetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!