Miért ilyen erőszakosak az FLPsek?
Tologattam a babkocsit benne az 5 hónapos kislányommal. Jön egy nő. Mosolyog, és dicséri a kislányt. Büszkén kihúzom magam, majd a fogai között elmotyogja, hogy szedi a baba a "edrnftvnrrlrp"-t. mivel nem értem, visszakérdezek. "Mit?"
Erre ő" Hát az Aloe Vera xy-t". Na már mondom is neki, hogy ne is folytassa, de csak folytatja, hogy mert milyen jó és milyen olcsó. Miért ilyen kullancsok? Miért nem lehet őket lerázni?
Kedves Huron!
Elképeszt az a magabiztosság, amivel ilyen eszement sületlenségeket tálalsz tényként beállítva az igen tisztelt nagyérdeműnek.
Gondolkodom magamban, honnan lehetsz ilyen tájékozott? Pl arról, hogy mit használok az említett márkájú termékekből (már semmit, és nem csak azért mert nem fizet), hogy miért jöttem el (mert nem viszek arra embereket magammal, amerre meggyőződésem szerint nem érdemes menni tovább), meg hogy most mivel foglalkozom (az ügyvédkedést utáltam a leginkább a korábbi szakmáim közül, de csak nézd meg bármelyik kamarai listát, hogy vajon rajta vagyok-e!) Én anno 2006-ban már jeleztem a céged tagjainak, hogy, idézem: "majd szólok, ha lesz jobb:" Hát 2011-ben jeleztem, azzal, hogy elbúcsúztam, és váltottam. És amint a példa mutatja, nem vittem magammal senkit, mert a céged egy nagyon komoly összeget fizetett, már a kilépésem után, hogy ne tegyem egy bizonyos ideig.
Természetes, hogy a legtöbben nem örültek, hogy a cég egyik zászlóhajója innentől más kikötőbe tart, de rám már a gimiben is haragudtak néhányan, hogy érettségi után továbbtanultam. Mint ahogy anno az Albacom szurkolói közül sem mindenki örült a Dávid Kornél átigazolásának a Chichago Bulls-ba.
Az mindenesetre tény, hogy ilyen szintű lejáratókampány egyik esetben sem indult, mint ez esetben. Pedig "ez az üzlet csak felépítéses környezetben működik" mondja a világelsőtök, és igaza van.
Az én kedvenc idézetem Andrew Carnegie-től való: "Miért haragszol rám? Sose segítettem!!!"
Ha érdekelnek a részletek, keress meg (és biztosra veszem, hogy megtalálsz!) és elmondom őket szívesen Neked, de ettől kíméld meg légy kedves az érdeklődőket. Annyit mondhatok: a valóság még köszönő viszonyban sincs azzal, amit írsz...
Az innen tájékozódni kívánóknak pedig azt javaslom, ne innen szedjék össze az ismereteiket, mert szükségképpen csak véleményeket olvashatnak a tények helyett. Az pedig nagy különbség! Ráadásul mivel mindenki névtelenül nyilatkozik, minősít, vagy csak úgy spontán "osztja az észt", felelőtlenül teheti, úgy hogy a felületes szemlélő készpénznek veszi, amit olvas, hogy leírva látja. Milyen fura pszichológiája van ennek az egésznek.
Annyi minden jár a fejemben az általában jó szándékú, de a tényeknek nem vagy nem mindenben megfelelni képes írásaikkal/tokkal kapcsolatban, de most is véletlenül jártam erre, csak a nevesítésem miatt csatlakoztam be, és valószínűleg nem is járok erre többet, úgyhogy kérem ne kezelje ezt a pár mondatot senki vitaindítónak.
Tisztelettel minden jelenlévő felé: Kósa L. Adolf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!