Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyen erőszakosak az...

Miért ilyen erőszakosak az FLPsek?

Figyelt kérdés

Tologattam a babkocsit benne az 5 hónapos kislányommal. Jön egy nő. Mosolyog, és dicséri a kislányt. Büszkén kihúzom magam, majd a fogai között elmotyogja, hogy szedi a baba a "edrnftvnrrlrp"-t. mivel nem értem, visszakérdezek. "Mit?"

Erre ő" Hát az Aloe Vera xy-t". Na már mondom is neki, hogy ne is folytassa, de csak folytatja, hogy mert milyen jó és milyen olcsó. Miért ilyen kullancsok? Miért nem lehet őket lerázni?

2010. júl. 1. 21:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
10%
Nem ez a baj, hanem hog a drága holmiaik sz*rt sem érnek.
2010. júl. 1. 21:20
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok FLP-s, másik üzletben vagyok érdekelt, de meg kell véfjem őket. Te nem az FLP-sekkel találkoztál, hanem egy FLP-ssel. Olyanokők is, mint a többi ember. Van köztük sok agresszív és sok nem agresszív. Hogy ő konkrétan miért volt ilyen agresszív, ezer oka lehet. A legvalószinűbb egyszerűen az, hogy volt egy rosszul elsült próbálkozása, és remélhetőleg tanult belőle.
2010. júl. 1. 23:14
 3/23 anonim ***** válasza:
16%
Mert abbol kéne élnie,hogy eladja a holmit.
2010. júl. 2. 11:27
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

Én FLP-s vagyok.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberek is "dolgoznak" nálunk. Ők azok, akik nem segíteni, hanem eladni, tukmálni akarnak (dobozt rázogatnak), pedig ezt a módszert a cég üzletszabályzata sem támogatja.

Kérlek ebből ne vonj le messzemenő általánosítást, mert speciel sem én, sem a férjem nem így dolgozunk.

Elég gond az, hogy pont ilyen személybe "botlottál bele".

Azt egyébként én is el szoktam mondani, hogy miket mire használunk, ha úgy alakul egy beszélgetés, szerintem ez nem baj, hiszen más anyuka ugyanezt teszi más, pl. gyógyszertári készítményekkel.

Az egyik előző válaszra engedd meg, hogy reagáljak, bocs az offért:

ma 11:27-nek írnám

Sokan félreértik a munkánk lényegét.

Nem közvetlenül termékeladásból van bevételünk.

A termékeket a cégtől veszik meg az emberek (az FLP adja a számlát is!). Épp az lenne az üzlet lényege, hogy mindenki maga vásároljon, amit és amikor akar. Pénz abból van, hogy mi végezzük a "reklámot" vagyis egyszerűen ajánljuk a termékeket, így a cégnek generálunk forgalmat, és a forgalom (amit a szponzori kódok segítségével tartanak nyilván) után a reklámköltséget (amit máshova nem fizet ki a cég, pl. tv reklámra), mi kapjuk.

2010. júl. 2. 12:11
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

"Épp az lenne az üzlet lényege, hogy mindenki maga vásároljon, amit és amikor akar."

- Érdekes módon, amikor én akartam vásárolni, akkor nem nyugodtak bele abba, hogy én csak magamnak, esetleg ismerősnek szeretnék venni néhány holmit, nem terjesztenék. Ráadásul erősködtek, hogy vegyem meg a 100 ezres csomagjukat, mert akkor előrébb lépek. Szerencsére nem mentem bele, mert hamar kiderült a termékeik hatástalansága, de sajnos így is ráment 20 ezrem. Persze pénzt nem kaptam vissza...

2010. júl. 2. 13:16
 6/23 anonim ***** válasza:

Sajnos, mint írtam, nem mindenki gondolkodik és dolgozik egyformán. Ennyi. Másokkal én sem tudok mit kezdeni.

Nem provokálás, de ha veszel a boltban valamit és nem válik be, ott visszaadják a pénzt? Egyébként 8 napos garancia van az FLP-nél.

Kérdezőnek: még egyszer sajnálom a kellemetlen tapasztalatodat, remélem nem ennek alapján ítéled majd meg mindegyik FLP dolgozót.

Vitákba nem szeretnék belemenni, mivel a kérdés nem erről szólt. Új linken vagy privátban szívesen válaszolok (csak azért, hogy ne érhessen a vád, hogy elbújok).

Szép napot mindenkinek!

2010. júl. 2. 13:41
 7/23 anonim ***** válasza:

"Nem provokálás, de ha veszel a boltban valamit és nem válik be, ott visszaadják a pénzt?"

- Jobb helyeken jogszerűen igen. De ha mégsem, akkor sem kecsegtetnek az elenkezőjével, ahogy azt az FLP-nél tették. És én nem egy FLP-ssel beszélgettem, hanem több magas beosztásúval.

2010. júl. 2. 18:44
 8/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, gondolkodtam a kérdéseden és eszembe jutott valami.

- A legtöbb mlm-es cég oktatási anyagai hasonló könyvekre épülnek és persze amerikai mintára. Ha valaki gondolkodás nélkül elhiszi és követi a könyvekben leírt dolgokat, akkor nagyon rövid idő alatt nagyon agresszív értékesítő lehet belőle. Talán ez is az egyik oka az ilyenfajta rámenősségnek.

- A másik, hogy az erőszakos eladó valószínűleg a termékeladásban látja biztosítottnak a pénzét, így gyorsan akar sok pénzt, pláne, ha azzal kecsegtették, hogy 2 hónap alatt milliomos lesz. Nem lesz, mert ezt az üzletet fel kell építeni, mint bármely más vállalkozást. Viszont ha nem jön a pénz úgy, ahogy gondolta, akkor elkeseredik, kétségbeesik és nyomul. Ez is lehet egy ok. ÉS ez tulajdonképpen nem is az ő hibája, hanem az őt szponzoráló, neki téves reményeket, irreális célokat kitűző felső vezetőjének a hibája. Az amerikai minták nagy része Mo-on ugyanis nem működik, az emberek java mlm sérült.

- No és persze vannak az alapból "majd én mindent eladok bárkinek" típusú emberek. Velük nem lehet mit kezdeni, ők minden területen ilyenek, akárhol is dolgozzanak.

Minden mlm cégnél, így az FLP-nél is emberismeret, kereskedői véna és nagyon nagy tolerancia kell(ene) ahhoz, hogy ilyen sztorik, mint a tiéd, ne kerüljenek elő.

Na most már talán a kérdésedre is választ adtam.

(az FLP-s anyuka voltam)

2010. júl. 3. 06:56
 9/23 anonim ***** válasza:

06:56 Konkrétan az FLP-sek nem tudom, miből tanulnak, de ha valóban hasionló könyvekből, akkor az egyáltalán nem a "nagyon aagresszív értékesítőt" neveli ki belőlük, elég alapvető dolog, hogy az általában nem működik. Viszont, ebben a szakmában nem szabad túl tutyimutyinak sem lenni, és amíg az ember megtanulja, hogy hol a határ a szükséges határozottság és a túlzott rámenősség között, a tanulási folyamat során ezt a határt többször át fogja lépni. A kérdező is belefutott egy ilyen határátlépésbe.

"ÉS ez tulajdonképpen nem is az ő hibája, hanem az őt szponzoráló, neki téves reményeket, irreális célokat kitűző felső vezetőjének a hibája."

Hihetetlen, hogy ismeretlen FLP-s vezetőket védjek, de honnan a fenéből tudod róla, hogy milyen célokat tűzött ki a hölgy, és mit tanult a vezetőitől? Éppen lehet, hogy ez történt, de az is, hogy teljesen más. Az MLMK-üzletek alapja a nem keresztvonalazás (akkor is, hakülönböző hálózatot építünk, és akkor is ha ugyanannál a cégnél vagyunk). Az ő dolguk, hogy mit rontottak el, ha tanulnak belőle, akkor nőni fog az üzletük, de ehehz semmi közünk. Az egyetlen fontos dolog egy ilyen eset kapcsán, hogy a kérdezőt megkíméljük attól, hogy az őt ért kellemetlen élmény miatt ő is MLM-sérültté váljon. Tetszik ez a kifejezés, én még nem hallottam. Tény, hogy sokan váltak azzá, bár ez egyáltalán nem Magyarország-specifikus. Az meg végképp nem igaz, hogy ettől ne működne. Az MLM üzletek jelenleg működnek Magyarországon, sőt nagyon jól megy nekik. Igazából nem is tudnám más részét említeni a gazdaságnak, ami ilyen jól működik.

2010. júl. 3. 13:44
 10/23 anonim válasza:
100%

Hát én jelenleg is flp nél dolgozok 4 hónapja a jelenlegi munkám mellett és amit ígértek az úgy is van de ehez egy hozzáállás is kellene!nem keresek vele sokat de többet mintha bemenék dolgozni hétvégén!inkább akkor ezt csinálom aki azt mondja hogy termékeket kell eladni az már a közelébe se jár az igazságnak...nem kell hozzá nagy ész csak másolni kell amit ök csinálnak.lehuzzás?

Milyen saját vállalkozást lehet beindítani 0 forint ráforditásal amiből havi 30000 ezret keresel minden hónapban és ez nől .Amit én eddig belefektetem az vissza is jött.

Ezt azok mondják akik belépnek és költik a sok pénz a semmire és nem is értik nem is akarják megérteni nem is akarnak dolgozni.Vagy

Kérdem én az aki elmegy 1 képzésre és azt mondja értelmetlen volt az egész akkor vajon figyelt? hitt benne?-benne hittek azok akiket hívott?ez fontos gyere Béla megint menni kell ara a marhaságra. sok ilyen hozzállás van

Az ujj belépöket azonal elkezdik lebeszélni róla velem is így volt barátok stb de ha én már belefektetem a pénzem ki nem lépek,és jól is tettem, hogy nem hallgattam pl Pista bácsira mert ö már "kiprobálta"hallott"róla és neki se ment akkor te miiért makacskodsz fiam?MERT láttam hogy másoknak megy!A termékeket mi használjuk ha másnak tecik én beválik én elküldöm futárszolgálatal és kész...

És tényleg vannak olyanok akik kiviszik a termékeket a piacra eladni :)minden szakmában vannak pancserek és profik.Én hallgatok a felsővonalamra mert bízok bennük és ők is bennem és akik belépnek azok bíznak bennem és ök is keresnek vele pénzt mert ha nem akkor én seeeee....

Vannak céljaink és ezzel el is érjük mert hiszünk

benne.Nem kell hogy belépj de ne is irj baromságokat ha fogalmad sincs róla hogy mi is ez.27 éves vagyok nem hallgatok senkire csak magamra mert az én életem én döntésem.Nagyobb képességekkel rendelkezel, mint azt hinni engedték Neked!

2010. dec. 16. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!