Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyen erőszakosak az...

Miért ilyen erőszakosak az FLPsek?

Figyelt kérdés

Tologattam a babkocsit benne az 5 hónapos kislányommal. Jön egy nő. Mosolyog, és dicséri a kislányt. Büszkén kihúzom magam, majd a fogai között elmotyogja, hogy szedi a baba a "edrnftvnrrlrp"-t. mivel nem értem, visszakérdezek. "Mit?"

Erre ő" Hát az Aloe Vera xy-t". Na már mondom is neki, hogy ne is folytassa, de csak folytatja, hogy mert milyen jó és milyen olcsó. Miért ilyen kullancsok? Miért nem lehet őket lerázni?

2010. júl. 1. 21:00
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Az Flp-sek akkora manipulátorok mint egy ház!
2011. jan. 28. 21:51
 12/23 anonim ***** válasza:
21:51 Ez nagyon bölcs és tartalmas megjegyzés volt. Egy ház mekkora manipulátor?
2011. jan. 30. 19:13
 13/23 anonim válasza:

Ez egy tipikus flp-s beszólás volt.

Szánalmasok vagytok!

2011. jan. 30. 20:03
 14/23 Huron ***** válasza:

jot akart nekeD :)

nem vedett meg a babad! :)

ember-ember kozotti felnott kommunikacio, tegy, amit jonak latsz, de ne huzd fel magad, ez egy jo tanacs.

orulj,h nem egy szatir volt :)

kerj rendori vedelmet setaltataskor :)

elvezd az eletet :P

2011. febr. 9. 02:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Én most voltam nemrég, s a meghívóm vezetője erőszakos volt. Viszont akik a Bp-i központban előadott fiatal (szinte korombéli)házaspár és egy nyugdíjas pár és még egy házaspár férfi tagja megnyerőek voltak, hangulatos volt az előadás, elgondolkodtató dolgokat mondtak, ha hagyta volna a fiatal 23 éves agresszív kisasszony, hogy eméssze az ember a hallottakat, akkor még az is lehet, hogy másképp döntöttem volna, noha úgy mentem be az előadásra, hogy NEM (nagybetűvel nem) Kifelé már úgy jöttem, hogy "van benne valami. Lehet, hogy van igazság abban, amit mondanak.Lehet, hogy érdemes utánajárni, utána olvasni az MLM-nek, elgondolkodni rajta."

Aztán az előadás után volt egy kis megbeszélés, gyúrás. Odajött az egyik előadó, személyes kapcsolatot igyekezett kiépíteni. Kedves volt, elmondta a véleményét, meghallgatta a miénket.

Aztán jött a kiscsaj, s úgy kiborított, hogy még.

Nem tudta, s nem is akarta megérteni, hogy én egyelőre azt mondom, hogy NEM, de megvan a telefonszáma, s ha mégis változna, akkor jelentkezni fogok. Átgondolom.

S állandóan azt hangoztatta, hogy csak lecserélsz pár személyi higiéniás terméket, amit úgyis használsz. S akkor már én sem tudtam másként beszélni:

"nézd, lehet, hogy a most használt 300 Ft-os Dm-es tusfürdőm tele van káros anyagokkal, de nem fogom lecserélni egy 6000 Ft-osra, mert nem tehetem meg."

Nem nagyon akarta megérteni, hogy vannak emberek, akiknek idő kell ahhoz, hogy döntsenek, aki nem szeret beleugrani mindenfélében, főleg ,hogy a termék nem is nagyon érdekel,se a telefon, se az ATS kártya, csak a rendezvény szervezés.

Igaza van az FLP-s hölgynek, hogy azok rontják el a dolgot, akik erőszakosak.

De biztos jól csinálhatja ez a kis csaj, mert 9 hónapja kezdte, s már 6számjegyűt keres.

Én maradok még mindig a Nem válasznál, viszont megfogadtam, hogy utána olvasok az MLM rendszernek.

2011. júl. 7. 11:20
 16/23 anonim ***** válasza:

ma 11:20

Ez normális hozzáállás, amit ítt írtál. Ha utána szeretnél olvasni az MLM-nek, javaslom Robert Kiyosaki "üzleti iskola" című könyvét. A legjobb könyv, amit valaha MLM-ről írtak.

2011. júl. 7. 18:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm a segítséget! 11:20-as voltam
2011. júl. 8. 13:24
 18/23 anonim válasza:
Szerintem nem megy az flp-seknek ha már Kósa L. Adolf is lelépett tőlük, ő most a Nu Skin-ra esküszik.
2011. júl. 20. 21:31
 19/23 anonim válasza:

A doktornő Schmitz Anna pedig már tavaly lelépett, olvassátok ezt el:

[link]

2011. júl. 23. 11:41
 20/23 Huron ***** válasza:
44%

Kósa L, nem esküszik 'már' semmire, csak vétett egy szabály ellen, és kirúgása előtt 1 nappal önként kilépett. Rosszúl járt. Felesége, válás miatt kavart más hálózatokban lásd, emíltett nuskin. Az a cég megszűnőben van (amúgy). Ma már ügyvédként tevékeny-ke-ke-kedik... és szenved.

A Dokinőnek meg egy rossz döntése volt rosszkor, tőle tudjuk személyesne pont.

Még valami? :D

Az Flp különben elég jól megy. :)

2012. júl. 19. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!