Mit csináljak ezzel a sok pénzzel? Mit csinálhatnék igazából semmim nincs ahova rakhatnám és ami engem boldogítana.
Figyelt kérdés
Kifejtem bővebben. 1 hónappal ezelőtt elhunyt a drága nagynéném. Neki nem volt gyermeke nekem meg nem volt testvérem és enyém lett a teljes örökség ami 50 millió forint. A nagynéném fogorvos a férje meg agrármérnök volt így az életszínvonaluk is mindig magasabb volt mint a miénk. Én egy kis 25 négyzetméteres panelházban nőttem fel és édesanyám egyedül nevelt fel. Adminisztrátor vagyok és elvagyunk a 150 nettómmal és édesanyám nyugdíjával. Vele élek most is de már hálisten egy nagyobb lakásban. Mindenünk meg van nincs semmire szükségünk és nem tudom mit csináljak 50 millióval. Életemben nem láttam ennyi pénzt sőt nagyobb összeget is csak akkor mikor még régebben Bécsben dolgoztam. 36 éves nő vagyok , gyermekem nincs és még kapcsolatom sem volt. A helyemben ti mire költenétek vagy milyen alapítványba tennétek ezt a pénzt? Nyaralni sose jártunk Erdélyen kívül még sehol nem voltam de nem is vágyom sehova, mert sose volt prioritásom. Autóra sem volt soha szükségem, mert itt van a munkahelyem 200 méterre kb a lakásunktól. Nem szerettem volna befektetési tanácsadóra költeni, ezért kérdezősködök már itt. Itt nem látják a nevemet és a legjobb barátnőm is csak azzal tud nyaggatni, hogy vegyek egy nagy házat meg drága ruhákat és ezzel már megőrít😕 köszönöm a válaszokat.2018. szept. 30. 09:07
11/18 A kérdező kommentje:
*phszichologust
2018. szept. 30. 14:10
12/18 anonim válasza:
Keresd fel Csernok Miklóst, a www.kiszamolo.hu üzemeltetőjét. Fillérekért segít, és valóban segít.
13/18 anonim válasza:
#10 nincs családom, barátokkal lehet utazni ;)
Meg egyéb céljaim is vannak
14/18 anonim válasza:
Nem szeretnék indiszkrét lenni, de miért nem volt kapcsolatod? (Tudom, semmi közöm hozzá,csak érdekel)
15/18 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon szárkozott voltam mindig. Úgy nőttem fel, hogy anyukámat hetente csak 1 szer láttam mert éjjel nappal csak dolgozott és nem kaptam sok szeretet és nem tanultam meg szeretni. Kicsit antiszociális vagyok. Sokan nem kedvelnek engem és furán néznek rám de , hogy milyen az életem annak kicsi kori lelki okai vannak. És, hogy őszinte legyek nem vagyok szép nő. A smink se segít rajtam sokat és kiskoromban is én voltam mindig az osztály csúnya lánya..
2018. szept. 30. 16:06
16/18 anonim válasza:
Kincstárjegy 1-éves most ad 2,25% kamatot, ez 1 125 000Ft- adó, ami 14%-os, de a havi 80 000 kijön havi szinten.
Ennek a 80 000Ft extra bevételnek a kezelésével meg nem lesz gond, kapásból könnyebben átlátod és megoldod :)
"milyen alapítványba tennétek ezt a pénzt? "---ha viszont ilyenben gondolkozol, akkor tényleg fordulj orvoshoz!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó helye lesz a pénzemnek a magyar államkincstárban.
2018. szept. 30. 16:46
18/18 anonim válasza:
Én is a kiszamolo.hu üzemeltetőjére szavazok. Tényleg jó, becsületes, rögtön átlátná a problémádat és valóban tud segíteni. Hidd el, egy jó pénzügyi tanácsadó nem (mindig) lehúzás. Többet kereshetsz a tanácsaival, mint egy (esetlegesen) rossz befektetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!