Találtam egy piaci rést, hogyan csinálhatnék belőle pénzt?
Az elején leszögezem ez nem szerencse játék, hanem egy úgymond hiba, amit a befektetők Arbitrázsnak is neveznek, néztem a foci VB-re a szorzókat, és találtam egy elég jót ami 1.80 mondom ezt meglehetne tolni mert az ellenkező esetek szorzója sokkal magasabb, ilyenkor számoltam utána, hogy ha megrakod őket irodán belül akkor valami 1.08 haszon könyvelhető el, ezt nyilván kiszűrik egyből és visszadobják ha valaki nagy pénzekkel teszi meg...
de mi van akkor, ha más irodánál teszem meg, összegezve a magyar tippmixxel ott már egész jó 1.15 haszon jött ki. Oly módon hogy mindkét helyen a magasabbat játszom meg. Ezek nem mérkőzésekre való fogadások, hanem hosszú távú szándékosan nem mondom meg az eseményt.
Kockázat: ettől félek, hogy a külföldi iroda nem tudom mennyire megbízható és az alap ötletet ott találtam a magyar csak levédené a másik kettőt.
Hozam 15%
Legális: na ez jó kérdés?
Valamint az, hogy ebből hogyan lehetne pénzt csinálni? ha nekem nincs magas fizetésem, pár 10 ezer forintot tudnék, ami persze nem rossz, de mondjuk ha csak lenne egy ember aki piszok gazdag és azt mondom, hogy adjon 5% ot neki 10% az jó biznisz. Minden részről.
a lényeget konkrétam nem írtam le és aki nem ismeri az arbitrázs fogalmát azért írom:
minden lehetséges kimenetel nyer gyakorlatilag
el tekintve olyan lehetetlen dolgoktól, hogy kizárják a csapatokat, vagy nem utaznak el a tornára, vagy a VB elmarad :D
Sokan vannak, akik még programot is írtak rá, ami figyeli a szorzókat. Lecsúsztál a piaci résről. (Rebelbetting-et nézd meg, mint jó példa)
Vagy add olcsóbban, akkor te leszel a nyerő.
Szamoltál az árkülönbözettel? Átváltásokkor.
Meg pld különböző országokban, irodákban más és más az adózási rendszer(nyeremény adó, jutalék)
Őszintén. Gondolkodtam hasonló dolgon.
De azért ha ennyire végiggondoltad. Arra gondoltál, ha legális lenne, tényleg lenne kockazatmentes hozama, akkor már valaki felfedezte volna. Valami oka van, hogy nem használják azt amit te akarsz... Ilyen egyszerű...
Nehogy már mindenkit hülyének próbálj nézni.... Nem azt mondom h add fel
Van ket végkimenetele mind a kettőbe fektetsz 100 egység pénzt. És mindkettő befektetési lehetőség hozama a befektetés kétszerese felett van.
Nem hiába befektetési alapba fektet az aki biztos hozamot akar... Akinek az a munkája hogy jo befektetési lehetőséget keres, már rég rájött volna.
Ez most egyetlen egy esemény, nem hosszútávon gondolkodok ilyenben, hanem most véletlen észrevettem.
Az adózásról mit lehet tudni?
Közben megnéztem még pár helyen 20% ra emelkedett, de ebben van 3 iroda. Unibet (tőlük fizettem ki nem vontak le semmit) Sportingbet és Pinnacle (ezekről nem sokat tudok)
Tehát egyik szorzó 1,8-as másik meg 1,95-ös, megjátszod mindkettőt és legoptimálisabb esetben buktál 0,05Xfeltett összegedet :)
Igen amit leírtál legális, sok szerencsejátékos beletolja a teljes fizetését!
1.80
6.00
9.930
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!