Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Találtam egy piaci rést,...

Találtam egy piaci rést, hogyan csinálhatnék belőle pénzt?

Figyelt kérdés

Az elején leszögezem ez nem szerencse játék, hanem egy úgymond hiba, amit a befektetők Arbitrázsnak is neveznek, néztem a foci VB-re a szorzókat, és találtam egy elég jót ami 1.80 mondom ezt meglehetne tolni mert az ellenkező esetek szorzója sokkal magasabb, ilyenkor számoltam utána, hogy ha megrakod őket irodán belül akkor valami 1.08 haszon könyvelhető el, ezt nyilván kiszűrik egyből és visszadobják ha valaki nagy pénzekkel teszi meg...

de mi van akkor, ha más irodánál teszem meg, összegezve a magyar tippmixxel ott már egész jó 1.15 haszon jött ki. Oly módon hogy mindkét helyen a magasabbat játszom meg. Ezek nem mérkőzésekre való fogadások, hanem hosszú távú szándékosan nem mondom meg az eseményt.

Kockázat: ettől félek, hogy a külföldi iroda nem tudom mennyire megbízható és az alap ötletet ott találtam a magyar csak levédené a másik kettőt.

Hozam 15%

Legális: na ez jó kérdés?

Valamint az, hogy ebből hogyan lehetne pénzt csinálni? ha nekem nincs magas fizetésem, pár 10 ezer forintot tudnék, ami persze nem rossz, de mondjuk ha csak lenne egy ember aki piszok gazdag és azt mondom, hogy adjon 5% ot neki 10% az jó biznisz. Minden részről.

2018. ápr. 11. 01:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

közben találtam még irodákat

így 1.20 a haszon

2018. ápr. 11. 20:17
 12/12 anonim válasza:

UK-ban élek, úgy tudom itt megbízhatóak a fogadó írodák.

pl :Coral

2018. jún. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!