Mit csináljak ezzel a sok pénzzel? Mit csinálhatnék igazából semmim nincs ahova rakhatnám és ami engem boldogítana.
Figyelt kérdés
Kifejtem bővebben. 1 hónappal ezelőtt elhunyt a drága nagynéném. Neki nem volt gyermeke nekem meg nem volt testvérem és enyém lett a teljes örökség ami 50 millió forint. A nagynéném fogorvos a férje meg agrármérnök volt így az életszínvonaluk is mindig magasabb volt mint a miénk. Én egy kis 25 négyzetméteres panelházban nőttem fel és édesanyám egyedül nevelt fel. Adminisztrátor vagyok és elvagyunk a 150 nettómmal és édesanyám nyugdíjával. Vele élek most is de már hálisten egy nagyobb lakásban. Mindenünk meg van nincs semmire szükségünk és nem tudom mit csináljak 50 millióval. Életemben nem láttam ennyi pénzt sőt nagyobb összeget is csak akkor mikor még régebben Bécsben dolgoztam. 36 éves nő vagyok , gyermekem nincs és még kapcsolatom sem volt. A helyemben ti mire költenétek vagy milyen alapítványba tennétek ezt a pénzt? Nyaralni sose jártunk Erdélyen kívül még sehol nem voltam de nem is vágyom sehova, mert sose volt prioritásom. Autóra sem volt soha szükségem, mert itt van a munkahelyem 200 méterre kb a lakásunktól. Nem szerettem volna befektetési tanácsadóra költeni, ezért kérdezősködök már itt. Itt nem látják a nevemet és a legjobb barátnőm is csak azzal tud nyaggatni, hogy vegyek egy nagy házat meg drága ruhákat és ezzel már megőrít😕 köszönöm a válaszokat.2018. szept. 30. 09:07
1/18 anonim válasza:
Nem kell rögtön elkölteni, van még rá kb40-50 éved. Vígasztaljon a tudat, mostantól bármi eszedbe jut, nagy valószínűséggel meg lesz rá a keret.
2/18 anonim válasza:
Azért 50 millióból bőven telne tanácsadóra, ennyivel a bankodban is lehetsz már kiemelt ügyfél. Ne legyél spúr...
Egész biztos lenne mit pl. a lakásban felújítani, 36 évesen mondjuk illene már külön élni, de amúgy nincs párkapcsolatod, megértem, hogy nem akarod édesanyádat egyedül hagyni., A helyedben akkor vennék a közelben egy lakást és kiadnám, amíg nem lesz párkapcsolatod.
3/18 anonim válasza:
Fordulj K Lallerhez befektetėsi tanacsėrt.
4/18 anonim válasza:
Nekem már az ötvened részével is lenne tervem, nem hogy ennyivel. :)
Egyébként pedig ha semmire nincs szükséged, szerintem rakd be bankba de ne adományozd el. Ki tudja mikor kell még az a pénz. Elszórni szerintem sincs értelme.
5/18 A kérdező kommentje:
Ha már a bankról van szó. Barátnőm és édesanyám azt mondja mindig, hogy ez nagyon nagy összegnek számít és, hogy ezt nem itthon kéne beraknom, hanem szerintük el kéne utaznom Svájcba és egy ottani bankba kéne betenni a pénzemet. Nektek erről mi a véleményetek?
2018. szept. 30. 10:23
6/18 anonim válasza:
Semmi előnye nincs a hazaiakkal szemben.
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem a bankokkal mindig rossz tapasztalataim voltak. Sajnos...
2018. szept. 30. 10:32
8/18 anonim válasza:
Vegyél egy nagyobb ingatlant. Költözzetek oda édesanyáddal és a régi lakást adjátok ki albérletbe (persze megfelelően leadózva).
9/18 anonim válasza:
Menj el egy pénzügyi tanácsadóhoz és egy pszichiáterhez is, akinek 36 évesen semmire nincs igénye, annak bizony pszichológusra van szüksége!
10/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak. Ne haragudj de miközöd hozzá, hogy nekem mire van igényem. Neked biztos van gyereked és családod és te biztos azt látod, hogy nekik minnél több mindent megszeretnél adni. Neked ez az igenyed. Nekem nincs családom és az utazást meg a hasonlókat csak együtt közösen lehet élvezni. Elég jó állapotú lakásban élek ami 60 négyzetméteres és mivel anyukámmal élek nem érzem szükségét annak, hogy nagyobb lakásban éljek. A ruháim se rosszak a Hádából vásárolok főként és nem vágyok több százezer forintos kosztümökre. Ne haragudj de szerintem neked kéne keresni valakit, hogy valakit ezért lenézel mert nem vágyik többre annál ami van neki.
2018. szept. 30. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!