Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A neten rendelt terméket...

B. Ferenc 69 kérdése:

A neten rendelt terméket akkor is köteles vagyok átvenni, ha meggondoltam magam és nem kell?

Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

"még azt sem tudni, hogy vaterán vette vagy webáruházban"

Tökmindegy, nem?

Csak a jogvédők és a fogyasztóvédők addig tolták ezt a vásárlástól való elállás lehetőségét, hogy túltolták, és a kérdező úgy értette, hogy nem kötelessége a termék kifizetése, és átvétele.

Holott kötelessége átvenni a terméket, és kifizetni!

De 14 napig lehetősége van meggondolnia magát, és saját költségén visszaküldeni. (Azaz a termék árát visszakapja, de a termék kiszállítását, meg visszaküldését bukja.) [Mindezt pusztán a miheztartás végett, hogy ne tekintse klikkeléses játéknak a netes vásárlást, és ne tökingyen szórakozzon más erőforrásaival, csomagoló, és szállító kapacitásával.]

2017. nov. 27. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

Köszi, 11-es :-)

Csak kíváncsiságból beírtam itt, az üzleti ügyeknél a keresőbe azt, hogy "meggondoltam magam" - elképesztő mennyiségű oldalt adott ki - a kérdések 70 %-a vonatkozik áru nem átvételére :-( (7,9 vagyok)

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=meggondolta..

2017. nov. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!