Azért lehet jelenteni egy üzletet a fogyasztóvédelemnek mert nem hajlandóak kiszolgálni/rendelni vagy félretenni egy adott terméket, hiába kérem?
A kereskedő sem rendelni, sem félretenni nem köteles Neked terméket - max megkérheted őket. ha nem hajlandóak, akkor sajnos ezt tudomásul kell venni.
Megkérdezted már egyébként, hogy miért nem tudnak többet rendelni?
Íme, tessék a netes rendelés lehetőségei:-)
Hát ilyen stílusú vevőnek én sem rendelnék semmit :D
Arra még nem gondoltál, hogy ő sem tudott többet beszerezni. Vagy lehet, hogy eleve nem is tartanak olyan terméket, csak nektek rendelte meg szívességből. Csak visszaéltetek vele.
Egyébként felnőtt ember vagy, rendelj magadnak a netről!
Speciális ètrenden vagyok, aminek rèsze a szója, meg több-több ètel pl gumicukor. Ès ma közöltèk szüleimmel hogy egy kartonban 24 dobozzal van de nem rendelnek csak 3-4 dobozzal, mert hogy rájukmojosodik, holott mondta neki hogy elhozná az egèsz kartonnal. Erre az volt a válasz hogy azèrt hozatnak mert a főnökasszony nem szereti.
( a netes rendelèsről annyit hogy ezt nem tudtuk hogy lehet szóját netről is rendelni )
Kérdező, azért vigyázz a túlzott szójafogyasztással, ugyanis szinte minden élelmiszerben található szója (többek közt a kenyérben is) - így könnyen felhalmozódhat a szervezetedben és ekkor kialakulhat a szójaallergia. Főleg, ha esetleg volt/van tejallergiád is...
(3-as vagyok)
Úgy írsz és úgy viselkedsz, mint egy sértődött tini.
Közel a 30-hoz ez elég gáz.
Szója, gumicukor, te ilyeneket zabálsz?!
Kérd el a panaszkönyvet. De vigyázz, nehogy szájba vágjon a biztiőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!