Találtam egy új terméket, amit nagyon vittek, de az itthoni forgalmazó nem akar kiszolgálni, mert állítása szerint ki akartam játszani őket mit tegyek?
A gyártó pl nem fog veled foglalkozni kis mennyiségű rendelés esetén. Azt kellett volna megkérdezni ,h mennyi a minimális rendelési mennyiség. Ezt még most is megteheted.
Keress másik forgalmazót, akár külföldit.
Egy kicsit több üzleti érzék kéne ha már boltot üzemeltetsz.
Nekem egy tapétával volt problémám, én nem sz-aroztam, a termék gyártójával vettem fel a kapcsolatot, és rajtuk keresztül intéztem mindent.
2 nap múlva hívott, a M.o. forgalmazó, hogy menjek a tapétáért.
Próbáld megkeresni a szlovák vagy lengyel vagy román viszonteladót, és importáld tőlük. Lehet, hogy még kedvezőbb árat sikerül kialkudnod (plusz ÁFA természetesen), mint az itthoni forgalmazótól.
Persze az is előfordulhat, hogy az itthoni forgalmazónak kizárólagossága van a magyar piacra, és így a külföldi dílerek sem fognak bekavarni a történetbe (szerződés-függő).
OMG! Te aztán próbálod tökélyre vinni a kamu kérdés sorozatot, de csak egyre inkább elszakadsz a valóságtól!
Az viszont jó pont, hogy a korábbi válaszadók hozzászólásait is mindig beépíted a következő kérdésedbe, ez legalább ad egy minimális hitelességet.
Vicces lenne, ha kiemelnéd a régi kérdéseidet is, látszana, hogy honnan indultál és hova fejlődött a kamu kérdéskiíró képességed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!