Mit tehetnek? Megrendeltem egy terméket tegnap, de meggondoltam magam és nem kell! Help!
2015. máj. 1. 08:42
1/6 belapus válasza:
Írsz egy e-mailt, amelyben lemondod.Amennyiben már tegnap postára is adták ( vagy átadták egy futárszolgálatnak stb. ), akkor a szállítással kapcsolatos költségeket neked kell állni.
2/6 A kérdező kommentje:
Ennyi lenne csak az egész?
És mi van a szerződéssel? Ami akkor jön létre,ha megrendeltem az árut.
Írok egy e-mait és megszűnik a szerződés?
2015. máj. 1. 09:03
3/6 belapus válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Sokat segítettél!
2015. máj. 1. 12:07
5/6 anonim válasza:
internetes rendelésnél 14 napod van elállni.
Értelem szerűen ha még nem adták fel postán akkor nekik is az a jobb, ha nem küldik el neked (spórolnak).
Ha meg már elküldték át kell venned, elállsz és visszaküldöd, ők meg visszafizetik neked a teljes árat.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem!
Még nem küldték el, nem kaptam semmilyen értesítést,hogy átadták volna a futárszolgálatnak.
Egyébként már írtam nekik egy e-mailt,hogy nem kérem.
Köszönöm a választ!
2015. máj. 1. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!