Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy beharango...

Normális dolog, hogy beharangoznak eMAG-ék egy notebook-ot 50eFt-ért és a kezdés pillanatában már nincs készleten?

Figyelt kérdés

Asus X751NA-TY023T

49990Ft

[link]

Reggel rajta voltam, hogy beszerzek egyet ajándékba.

7 órától folyamatosan pár másodpercenként frissítettem a lapot.

7:15 perc után jött be a lap, addig a várakoztató "pár perc és kezdünk" felirat volt, több böngészőben néztem, proxy szervert is beiktattam, külföldi IP-vel, hogy csekkoljam mindenhonnan igazságosan eresztik be a látogatókat.

A terméklapot frissítettem, tehát 1-2mp-es késlekedéssel láttam meg rögtön kezdéskor a terméklapot.

Na most már ekkor "NINCS KÉSZLETEN" fogadott, holott 175db-ot írt a kampányvideóban készletnek.

Screenshot 7:17-kor

[link]

Itt a videó, 53. mp-nél van a notebook.

[link]

Ez a legnagyobb inkorrektség, hogy a beharangozó kis videóban is kiemelt ajánlatot, valakik elvitték azelőtt, hogy az átlag földi halandó megvehette volna.

Ilyenkor vastagon büntet a GVH ha ők a felügyeleti szerv, de alsó hangon is inkorrekt, hogy az az 1-2 termék ami ténylegesen komoly akciós áron vehető meg, gyakorlatilag nem vehető meg.

Volt egy TV is bár azt nem néztem így rögtön nyitáskor,

csak pár perc múlva, ez 49%-os kedvezménnyel volt. 159990Ft-ért, szintén elfogyott nyitás után.

LG 55UJ6307 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD, webOS 3.5, Active HDR, Wi-fi, 139 cm

Más is tapasztalt ilyet?

90%-ban korrekt volt eddig az EMAG, szállítás gyors, SMS, kommunikáció rendben van, de ez a behülyítés már nemOK.

2017. nov. 24. 14:41
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Drága kérdező engem ugyan utalnal . 23 -an fel 11 kor zarta az emag az oldalt . Addig lazan kosaraztam . Igen igen pakoltam a termekeket a kosarba . Ami nem erte el a kivant árat gyorsan toroltem kosarbol es maris rendeles . Kepzeld kb 2 mp volt . A rendeles . Amig ezt nem tiltja nem tudsz mit tenni . Sajnálom hogy lassu voltál. De lesz jövőre is BF . Keszulj ra 😊
2017. nov. 29. 04:44
 32/35 anonim válasza:

Utolso vagyok

Az meg durva lenne hogyha csak egy db ot lehetne rendelni belole .. nekem kb mindenbol 2 db kell mert 2 gyermekem van . Vagy mind2 kap vmit vagy egyik se kap . Meg picik 5 honapos es 2.5 eves igy nem laptopra utaztam , viszont en meg tudtam volna venni 12 db volt 7:16 kor . Akkor neztem aztan úgy dontottem nem kell , mert ha a heten ki hozza nem tudom kifizetni . Utanvettel rendeltem mindent . Azt is le írom miert . Sokan rendelnek. Sok a csuszás. Ha nem er ide időbe a pénzem nem bukóm. Lanyom ajandeka mar a postan . Tegnap erkezett . A picié meg sehol . Sajna ez tenyleg ilyen

2017. nov. 29. 04:53
 33/35 anonim válasza:
Látom egyből kamugép az ember, ha nem printscreeneli be a megrendelési számmal és az adatokkal a kapott emailt. Nyílván befogom, hogy valamelyik retardált lemondja nekem
2017. dec. 5. 17:31
 34/35 A kérdező kommentje:

Nem csak attól kamu, hanem attól is hogy pont véletlenül az a száz ember közül egy is idetalál a kérdésemre fél napon belül.

Irreális.

Amúgy nem tudsz olvasni? Mondom az érzékeny adatok KITAKARÁSÁVAL.

Ezen mit nem értettél?

Azon kívül hogy mondta volna le bárki is, ha az EMAG rögtön elkezdte csomagolni és postára adni?

Pont ezek az emberek rendeltek az első percben, akkor logikusan délután már fel lett adva a vevőnek.

Na mindegy, az egész lejárt lemez.

2017. dec. 5. 18:33
 35/35 anonim válasza:
Ez az 1-2(3) darab termék amit nagyon leakcióznak csak csalogató, PLUSZ hogy mérgedben - mivel nem tudod megvenni - minden képen vásároljál akár drágábban is!!! Ez erről szól! Jó nagy átverés. Tavaly én is bedőltem nekik, idén már nem. KAMU az egész, a többi termék meg ugyan olyan áron volt, mint egy átlagos akciós napon, ami folyamatos szinte az emag-on... Jó az EMAG gyorsak, jó árak is vannak, garanciális ügyintézés is megbízható, de ez a black friday csak egy behülyítés mint hogy te is írtad.
2017. dec. 14. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!