Normális dolog, hogy beharangoznak eMAG-ék egy notebook-ot 50eFt-ért és a kezdés pillanatában már nincs készleten?
Asus X751NA-TY023T
49990Ft
Reggel rajta voltam, hogy beszerzek egyet ajándékba.
7 órától folyamatosan pár másodpercenként frissítettem a lapot.
7:15 perc után jött be a lap, addig a várakoztató "pár perc és kezdünk" felirat volt, több böngészőben néztem, proxy szervert is beiktattam, külföldi IP-vel, hogy csekkoljam mindenhonnan igazságosan eresztik be a látogatókat.
A terméklapot frissítettem, tehát 1-2mp-es késlekedéssel láttam meg rögtön kezdéskor a terméklapot.
Na most már ekkor "NINCS KÉSZLETEN" fogadott, holott 175db-ot írt a kampányvideóban készletnek.
Screenshot 7:17-kor
Itt a videó, 53. mp-nél van a notebook.
Ez a legnagyobb inkorrektség, hogy a beharangozó kis videóban is kiemelt ajánlatot, valakik elvitték azelőtt, hogy az átlag földi halandó megvehette volna.
Ilyenkor vastagon büntet a GVH ha ők a felügyeleti szerv, de alsó hangon is inkorrekt, hogy az az 1-2 termék ami ténylegesen komoly akciós áron vehető meg, gyakorlatilag nem vehető meg.
Volt egy TV is bár azt nem néztem így rögtön nyitáskor,
csak pár perc múlva, ez 49%-os kedvezménnyel volt. 159990Ft-ért, szintén elfogyott nyitás után.
LG 55UJ6307 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD, webOS 3.5, Active HDR, Wi-fi, 139 cm
Más is tapasztalt ilyet?
90%-ban korrekt volt eddig az EMAG, szállítás gyors, SMS, kommunikáció rendben van, de ez a behülyítés már nemOK.
Utolso vagyok
Az meg durva lenne hogyha csak egy db ot lehetne rendelni belole .. nekem kb mindenbol 2 db kell mert 2 gyermekem van . Vagy mind2 kap vmit vagy egyik se kap . Meg picik 5 honapos es 2.5 eves igy nem laptopra utaztam , viszont en meg tudtam volna venni 12 db volt 7:16 kor . Akkor neztem aztan úgy dontottem nem kell , mert ha a heten ki hozza nem tudom kifizetni . Utanvettel rendeltem mindent . Azt is le írom miert . Sokan rendelnek. Sok a csuszás. Ha nem er ide időbe a pénzem nem bukóm. Lanyom ajandeka mar a postan . Tegnap erkezett . A picié meg sehol . Sajna ez tenyleg ilyen
Nem csak attól kamu, hanem attól is hogy pont véletlenül az a száz ember közül egy is idetalál a kérdésemre fél napon belül.
Irreális.
Amúgy nem tudsz olvasni? Mondom az érzékeny adatok KITAKARÁSÁVAL.
Ezen mit nem értettél?
Azon kívül hogy mondta volna le bárki is, ha az EMAG rögtön elkezdte csomagolni és postára adni?
Pont ezek az emberek rendeltek az első percben, akkor logikusan délután már fel lett adva a vevőnek.
Na mindegy, az egész lejárt lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!