Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy beharango...

Normális dolog, hogy beharangoznak eMAG-ék egy notebook-ot 50eFt-ért és a kezdés pillanatában már nincs készleten?

Figyelt kérdés

Asus X751NA-TY023T

49990Ft

[link]

Reggel rajta voltam, hogy beszerzek egyet ajándékba.

7 órától folyamatosan pár másodpercenként frissítettem a lapot.

7:15 perc után jött be a lap, addig a várakoztató "pár perc és kezdünk" felirat volt, több böngészőben néztem, proxy szervert is beiktattam, külföldi IP-vel, hogy csekkoljam mindenhonnan igazságosan eresztik be a látogatókat.

A terméklapot frissítettem, tehát 1-2mp-es késlekedéssel láttam meg rögtön kezdéskor a terméklapot.

Na most már ekkor "NINCS KÉSZLETEN" fogadott, holott 175db-ot írt a kampányvideóban készletnek.

Screenshot 7:17-kor

[link]

Itt a videó, 53. mp-nél van a notebook.

[link]

Ez a legnagyobb inkorrektség, hogy a beharangozó kis videóban is kiemelt ajánlatot, valakik elvitték azelőtt, hogy az átlag földi halandó megvehette volna.

Ilyenkor vastagon büntet a GVH ha ők a felügyeleti szerv, de alsó hangon is inkorrekt, hogy az az 1-2 termék ami ténylegesen komoly akciós áron vehető meg, gyakorlatilag nem vehető meg.

Volt egy TV is bár azt nem néztem így rögtön nyitáskor,

csak pár perc múlva, ez 49%-os kedvezménnyel volt. 159990Ft-ért, szintén elfogyott nyitás után.

LG 55UJ6307 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD, webOS 3.5, Active HDR, Wi-fi, 139 cm

Más is tapasztalt ilyet?

90%-ban korrekt volt eddig az EMAG, szállítás gyors, SMS, kommunikáció rendben van, de ez a behülyítés már nemOK.

2017. nov. 24. 14:41
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

1 másodpercről beszélünk, akkor huszadszorra is leírom.

Irreálisnak tűnik, hogy 1 mp elteltével 175 vásárló berak a kosarába egy terméket megrendeli és / vagy kifizeti.

1 mp alatt ezt manuálisan, tehát átlag felhasználó kézzel a böngészőben, appban képtelen kivitelezni.

Az meg, hogy idejön valaki hazudozni különösen érdekes.

screenshot-ot azóta sem posztolt.

2017. nov. 24. 20:56
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
Én csak azt nem értem ez most miért ilyen kardinális kérdés, hogy azontuningolj másoknak esetleg hogy sikerült valami, ami neked nem. Elúszott, kész, zárd le, lépj tovább, vegyél máshol laptopot.
2017. nov. 24. 23:27
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

persze egy évvel korábbi vásárlásról screenshotot :D

m siméán lehet olvasgattad scripttel vagy szerencsével

legközelebebb okosabban, vagy rendelj a boltban , de ott is jó ha 1-2 órával nyitás előtt ott vagy.

2017. nov. 25. 10:07
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj kérdező Edigital-t most büntették meg a 2015 kamuzás miatt...

Lehet, hogy 2 év múlva ez is kap az idei akcióért (bár az emag román cég, nem tudom, hogy fog-e)

2017. nov. 25. 13:15
 15/35 A kérdező kommentje:

Nem az a probléma, hogy nem sikerült megvenni, és az sem zavar, hogy másoknak igen, itt az alapfeltevés az, hogy

HIHETETLENNEK TŰNIK, HOGY 1mp-cel az online "ajtónyitás" után már nincs egy termék amiből elvileg 175 db volt, tehát nem egyenlő feltételek mellett vásárolhattak az emberek, tehát igazságtalanul szolgálták ki az embereket, voltak akik előnyhöz jutottak másokkal szemben. Mondjuk bennfentesek.

Magyarul ÁTB.ASZTÁK az embereket.

Ilyenkor jön a felügyeleti szerv és kiszórja a bírságot, hogy legközelebb kisebb eséllyel legyen hasonló.

Szerintem nem érted a kérdés lényegét.

Amúgy téma lezárva, mert én úgy sem tudom bizonyítani, mi hogy történt, azt maximum a hatóság, ha kikérik a logokat, meg hogy az ASUS laptopot hány címre viszik ki, és azok milyen rokoni, baráti kapcsolatban vannak az eMAG informatikusaival, már ha volna esetleg ilyen.

2017. nov. 25. 13:44
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Melyik része nem volt világos annak, hogy a termékek 90%-át scripttel vették meg amivel nem tudsz versenyezni?
2017. nov. 25. 13:58
 17/35 A kérdező kommentje:

Ez a te elméleted, szóval ne okoskodj.

Azonkívül az eMAG betehetne captcha-t, ha ez az elmélet igaz.

2017. nov. 25. 16:47
 18/35 anonim ***** válasza:
83%
az meg a te elméleted, hogy nem is volt mit megvenni. valakinek mégis sikerült.
2017. nov. 25. 17:17
 19/35 A kérdező kommentje:

Ez egy erős feltételezés részemről, amit a saját tapasztalatom alapján állítottam fel és részletesen kifejtettem mire alapozom. Természetesen tévedhetek, ahogy azt is elfogadom, hogy AKÁR scriptekkel is megoldhatta valaki.

Ezt az eMAG tudná kivizsgálni, ha akarná, vagy azzal, hogy megnézi a rendelési logokat, vagy azzal, hogy megnézi hány címre ment ki a 175db ASUS laptop.

Ha akarta volna, akkor a nagy akciós termékekhez rakhatott volna be CAPTCHA-t és emellett maximálisan rendelhető mennyiségi limitet, hogy csak 1db-ot lehessen fiókonként/címenként venni, ha kell manuális/emberi ellenőrzéssel, hogy ne lehessen trükközni.

De nem tette meg az eMAG, feltételezem.

Tehát az én elméletemnek van némi alapja, fél-bizonyítékokkal, nem mondom, hogy perdöntő, de több mint gyanús.

A többi ember itt csak tippelgetett, még a script-es elmélet is csak tipp, de reális természetesen. A kamugépet, aki elmondása szerint vett 2db-ot meg hagyjuk.

2017. nov. 25. 18:55
 20/35 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem elmélet, ellentétben a te hülyeségeddel.

Mellesleg szerinted az E-magot mennyire krvára nem érdekli, hogy ki vette meg a cuccokat? Ő eladta, pénzénél van, hol nem xarja le, hogy neked nem jutott?

2017. nov. 25. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!