Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy beharango...

Normális dolog, hogy beharangoznak eMAG-ék egy notebook-ot 50eFt-ért és a kezdés pillanatában már nincs készleten?

Figyelt kérdés

Asus X751NA-TY023T

49990Ft

[link]

Reggel rajta voltam, hogy beszerzek egyet ajándékba.

7 órától folyamatosan pár másodpercenként frissítettem a lapot.

7:15 perc után jött be a lap, addig a várakoztató "pár perc és kezdünk" felirat volt, több böngészőben néztem, proxy szervert is beiktattam, külföldi IP-vel, hogy csekkoljam mindenhonnan igazságosan eresztik be a látogatókat.

A terméklapot frissítettem, tehát 1-2mp-es késlekedéssel láttam meg rögtön kezdéskor a terméklapot.

Na most már ekkor "NINCS KÉSZLETEN" fogadott, holott 175db-ot írt a kampányvideóban készletnek.

Screenshot 7:17-kor

[link]

Itt a videó, 53. mp-nél van a notebook.

[link]

Ez a legnagyobb inkorrektség, hogy a beharangozó kis videóban is kiemelt ajánlatot, valakik elvitték azelőtt, hogy az átlag földi halandó megvehette volna.

Ilyenkor vastagon büntet a GVH ha ők a felügyeleti szerv, de alsó hangon is inkorrekt, hogy az az 1-2 termék ami ténylegesen komoly akciós áron vehető meg, gyakorlatilag nem vehető meg.

Volt egy TV is bár azt nem néztem így rögtön nyitáskor,

csak pár perc múlva, ez 49%-os kedvezménnyel volt. 159990Ft-ért, szintén elfogyott nyitás után.

LG 55UJ6307 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD, webOS 3.5, Active HDR, Wi-fi, 139 cm

Más is tapasztalt ilyet?

90%-ban korrekt volt eddig az EMAG, szállítás gyors, SMS, kommunikáció rendben van, de ez a behülyítés már nemOK.

2017. nov. 24. 14:41
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Te direkt játszod a hülyegyereket vagy tényleg ennyire debil vagy?

Mondtam hogy menj innen és ne okoskodj, na jó nem mondtam, csak utaltam rá, de akkor most mondom. Menj innen.

2017. nov. 25. 19:36
 22/35 A kérdező kommentje:
*Szándékosan félre magyarázod a szavaimat, értetlenkedsz, kötözködsz.
2017. nov. 25. 19:37
 23/35 anonim ***** válasza:
82%
Lassú voltál, ennyi. Több ezer ember közül miért gondolod, hogy kötelező benne lenned a leggyorsabb 170-ben?
2017. nov. 25. 22:28
 24/35 anonim ***** válasza:
66%
Mindig a hülyék veszik zokon leginkább, ha szembesítik őket a saját hülyeségükkel. Itt sincs másként.
2017. nov. 25. 23:14
 25/35 A kérdező kommentje:
1 mp alatt nem frissül le a raktárkészlet. (Most nyilván nem a mySQL vagy szerver sebességéről beszélek.)
2017. nov. 25. 23:17
 26/35 anonim ***** válasza:
84%
én simán tudtam volna venni, szimplán béna voltál :P :D
2017. nov. 26. 01:12
 27/35 A kérdező kommentje:

óvodáskám, miért itt unatkozol?

Nem tudsz te semmit, nem hogy vásárolni.

2017. nov. 26. 01:30
 28/35 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is sikerült egy xboxot vennem, pedig 8;15kor rögzítette a rendelést az emag. Minden csak azon múlik hogy milyen gyors vagy. Nem sírni kéne.
2017. nov. 26. 08:55
 29/35 anonim ***** válasza:
79%
nem is értem az ilyen embereket :D :D
2017. nov. 26. 13:57
 30/35 anonim válasza:
Az a vicc ba$za mög, hogy ez neked az inkorrektség. Arról meg szó se esik amikor egy termékre ráírják h 50000Ft áthúzzák és most csak 25k, de ha árukeresőn megnézed másutt akció nélkül 22-23k? Ezt szinte minden egyes akcióra igaz és van néhány gyöngyszem, amire harap a sok proli (mint a laptop amit linkeltél) ami ténylegesen le is van értékelve, de ez az összes akció 1-2% -a, a többi egy gigászi átba$zás. Én már ezért se rendelek ezektől semmit. Rohadt tolvaj, átba$zó banda.
2017. nov. 27. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!