Normális dolog, hogy beharangoznak eMAG-ék egy notebook-ot 50eFt-ért és a kezdés pillanatában már nincs készleten?
Asus X751NA-TY023T
49990Ft
Reggel rajta voltam, hogy beszerzek egyet ajándékba.
7 órától folyamatosan pár másodpercenként frissítettem a lapot.
7:15 perc után jött be a lap, addig a várakoztató "pár perc és kezdünk" felirat volt, több böngészőben néztem, proxy szervert is beiktattam, külföldi IP-vel, hogy csekkoljam mindenhonnan igazságosan eresztik be a látogatókat.
A terméklapot frissítettem, tehát 1-2mp-es késlekedéssel láttam meg rögtön kezdéskor a terméklapot.
Na most már ekkor "NINCS KÉSZLETEN" fogadott, holott 175db-ot írt a kampányvideóban készletnek.
Screenshot 7:17-kor
Itt a videó, 53. mp-nél van a notebook.
Ez a legnagyobb inkorrektség, hogy a beharangozó kis videóban is kiemelt ajánlatot, valakik elvitték azelőtt, hogy az átlag földi halandó megvehette volna.
Ilyenkor vastagon büntet a GVH ha ők a felügyeleti szerv, de alsó hangon is inkorrekt, hogy az az 1-2 termék ami ténylegesen komoly akciós áron vehető meg, gyakorlatilag nem vehető meg.
Volt egy TV is bár azt nem néztem így rögtön nyitáskor,
csak pár perc múlva, ez 49%-os kedvezménnyel volt. 159990Ft-ért, szintén elfogyott nyitás után.
LG 55UJ6307 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD, webOS 3.5, Active HDR, Wi-fi, 139 cm
Más is tapasztalt ilyet?
90%-ban korrekt volt eddig az EMAG, szállítás gyors, SMS, kommunikáció rendben van, de ez a behülyítés már nemOK.
Jó reggelt kívánok, Black Friday ilyen...
A trükk annyi, hogy ilyenkor a készleteket esélyed sincs megvenni klikkelgetéssel és lapfrissítéssel, mert a vadászok rámennek scriptekkel, ami 0,1 mp alatt megveszi a terméket. Ha annyira jó a deal akkor akár mind a 175 db-ot 175 külön reggel.
A GVH akkor büntet ha nem volt 175 eladó. De nyilván volt.
1mp-alatt nem lehet 175db-ot eladni, szerintem, mondjuk scriptekkel igen.
Azért kíváncsi lennék, hogy valós vásárlók vették-e meg a 175db-ot vagy az eMAG IT-sek gyorsan megvették, esetleg 7-kor beengedtek 1-2 IP-t pár percre vásárolgatni, és 7:15-kor meg megnyitották a kaput mindenkinek.
Gazdasági Versenyhivatal épp most büntette 20 millióra az Edigitalt, hogy széthazudták a BF-t. Mondjuk röhögve kifizetik, mert nem tétel a milliárdos forgalom mellett.
Ha feltöltesz screenshotot a rendelésedről a privát infokat kitakarva elhiszem. :)
Addig viszont kamuként értékelem, miután nem sok esélyt látok arra, hogy a 174db(-x) vevőből te lennél az egyik, aki gyk-t olvasgat.
Kedves kérdező elég kezdő vagy, simán megvettem 7:12 -kor a laptopot. "Rögzítve: 2017 november 24, 08:12" Ja, román időzóna szerint már 8:12 volt.
Máskor jobban frissítsd az oldalt és kapcsold ki a cache-t előtte. Anno én is vettem xboxot, meg ipad-et, meg mindent, amit csak akartam, mert gyors voltam/vagyok.
A sok láma a facen is veri a nyálát, pedig CSAK az emag csinál rendes black fridayt Magyarországon.
Screenshotok meg videók helyett inkább az F5-ön hasaltál volna.
ctrl+R -rel frissítettem 1-2mp-ként, a pontos időt lehet elírtam, mert a screenshotot valószínű később csináltam, de a "pár perc és kezdünk" oldalt frissítgettem így, és az dobta be, lehet 7:11 körül, a screenshot később készült, de ugyanarról az állapotról.
A cahce meg azért lényegtelen ez esetben, mert befrissítette az oldalt így is, itt most semmi jelentősége nem volt a gyorsítótárnak.
Ugyanazt csináltam mint amit itt mondtok, hogy "nyomd az F5-öt", csak ctrl+R-rel csináltam.
(R=Reload)
mégis hogyne lehetne 175 db terméket eladni akár néhány másodpercen belül, ha többtízezren kattintanak rá egyszerre.
sőt, előre berakható volt a kosárba...ezzel is másodperceket spórolva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!