Egy 1,5 hetes új laptopot el lehet ennyiért adni szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval egy új, 1,5 hetes laptopot el lehet még adni szerintetek 160 Ft-ért, ha az eredeti ára 200-220 Ft amúgy?2016. nov. 15. 10:30
1/7 A kérdező kommentje:
Valamint van hozzá 2 év garancia. Eladás oka: én vettem ezt magamnak, amiről bátyám nem tudott még, és ő is vett nekem egyet ajándékba egy sokkal jobbat, és inkább azt szeretném használni.
2016. nov. 15. 10:31
2/7 A kérdező kommentje:
Valamiért rossz kategóriába sikerült, elnézést!
2016. nov. 15. 10:48
3/7 anonim válasza:
160 ft-ért simán megveszem! Sőt, még 220 ft-ért is :D
160 EZER- ért már nem biztos... Félretéve a viccet - így karácsony előtt talán el tudnád adni - leginkább ismerősöket kérdezz meg - netes oldalon csak akkor fogod tudni eladni, ha egyébként is sok értékeléssel rendelkező eladó vagy. A garanciát feltétlenül írd bele.
4/7 anonim válasza:
Nem nagyon, olyan uj ar 70%-bol indulj ki, meg azt is nezd, hogy az uj ar az a legolcsobb legyen.
5/7 anonim válasza:
szerintem el, ha a garncia rendben, az eladó tőled veszi lakáson és nem a híd alatt akkor így karácsony előtt valszeg el, sőt 180-ról kezdeném aztán hagy örüljön a 20-asnak...
6/7 anonim válasza:
persze jön a black friday, meg az eredeti ára 200 de van ahol alapból 180 akkor más a helyzet...
7/7 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Észre sem vettem hogy elírtam az árat, pedig 2x is átnéztem. Ilyen ez a fáradtság. :"D
Nem, sehol sem 180, a legolcsóbb amennyiért lehet kapni ezt a típust 200 ezer Ft!
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 15. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!