Szeretnék vásárolni egy Macbook pro-t nem milliókért" kb 140-180ezret szánok rá. Megéri ennyiért almás laptopot venni?
Figyelt kérdés
Szóval jelenleg egy pár hónapos win10-el "megáldott" Lenovo laptopot használok,netezésre,online filmekre,kisebb programok futtatására stb..ugyanerre használnám a macbookot is,csak én minőséget szeretnék (a mostani számomra nem az..) érdemes váltani?Példának írom hogy +100-120ezer forint kiadás a jelenlegi gép eladása mellett..köszi az értelmes válaszokat:)2015. dec. 18. 22:12
1/7 anonim válasza:
Jelenlegi gépet mennyiért tudnád eladni? Mert ha jól látom, a példa alapján 40-80.000-re taksálod. Mik a paraméterei?Milyen gépet szeretnél?
2/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a Windows 10-zel van bajod? Mi az elégedetlenség tárgya a mostani géppel kapcsolatban? És milyen Lenovo pontosan?
3/7 anonim válasza:
Az OSX lényege, hogy tökéletesen optimalizált a hardverre, így még a pár éves macbookokon is tökéletesen fut. A macek minőségi kidolgozását peddig még a nem mac fanok ( Én sem vagyok az ) sem kérdőjelezik meg. Megérheti egy pár éves mac, bár ott van a régebbi hardver architektúra azok minden, az idő múlásával egyre nagyobb korlátaival.
4/7 anonim válasza:
Ennyiért szerintem már ki-ki lehet fogni egy-egy jó állapotú pár generációval régebbi darabot. Szét kell nézni hol mit kínálnak és a fórumokon utánanézni, milyen nyomokat érdemes keresni a nyilvánvalókon túl, ami valamiféle defektre utalhat. Nem itt, valami célfórumon.
5/7 anonim válasza:
Simán belefér, ha találsz jó állapotú gépet. Nekem van egy 2007-es pro-m, amiket leírtál, arra még mindig tökéletesen alkalmas. SSD-vel meg főleg.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!A win10 előtt win 8.1 volt rajta amivel kb 2hónaposan be is döglött elbuktam vele 300gb-nyi adatot mert úgy jött helyre a gép hogy resetelte magát,szóval mindent törölt,utána minden nap ezt csinálta,ezért lett le frissítve win10-re,ezzel most jól működik de nem tetszik...
2015. dec. 19. 08:02
7/7 A kérdező kommentje:
ezek vannak a mostaniban: 15'6-os képernyő,500gb hdd,4gb ddr3 ram,core2duo 2,6 turbo,2gb intel hd videó kártya,multi dvd író stb...júliusi vásárlás,szóval gari is van még rá bőven..egy 80-ast jó lenne kiszedni belőle,kipótolnám is úgy vennék inkább egy macbook prot
2015. dec. 19. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!