Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek mennyi zsebpénzt adnak...

Nektek mennyi zsebpénzt adnak a szüleitek?

Figyelt kérdés
nekem honaponta 20000 ft-ot gazdagok vagyunk

2017. aug. 21. 18:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
letörlöm a kérdést semmi értelme
2017. aug. 23. 11:16
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
XDDDDDDDDDD remelem Radics Petinek lesz valami gyakoris videoja, mert ezt mindenkepp betehetne
2017. aug. 23. 17:23
 43/67 A kérdező kommentje:
utálom radics petit
2017. aug. 23. 17:42
 44/67 anonim ***** válasza:
Ne már, senkinek nem tűnt még fel, hogy kamu kérdés? :D
2017. aug. 23. 18:31
 45/67 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnt, de akkor is mehetne egy Radics Petis videóba :D
2017. aug. 23. 18:44
 46/67 A kérdező kommentje:
nem kamu
2017. aug. 23. 19:48
 47/67 anonim válasza:
Én 40e ft-ot kapok, de nem teljesen zsebpénz, nekem az "állam fizeti", mert ennyi ösztöndíjat kapok :D :D 16/f
2017. aug. 23. 21:30
 48/67 anonim válasza:
41%

Es most meno vagy mert kiirod ide hogy hu anyuciapuci eltart es ennxit meg ennxit ad havonta qurva jo nekem es egy elkenyeztetet piiiicsa vagyok akinek a seggge ala van rakva minden megmozdulnia se kell mert csak ugy sdjak neki a penzt es meg villog is vele hogy mennxi van neki? Nemm mintha az en szuleim nem tehetnek meg ngxon jol elunk 14 eves lany vagyok ss mindent megkapok havonta 10000t kapok kezhesz +naponta 500at fagyizni

20000t havonta a bankszamlara tesznek es meg soroljam?

Diszkora 8000t kapok (en veszem mindenkinek igy a pijat)

Moziba pizzazoba 6000t ha menni szeretnek

Etrend kiegeszitore sport italra havonta 3000t

Vasarolgatasra 15000t

Sima baratnos estere egy ezrest kapok hogy ne igyunk sokat nem mintha akarnank

Ezen felul havonta 3000t adnak a telefonszamlamba

Ruhakat ok veszik

Heti 5 masfel orss edzesem ok fizetik

Osztalypenzt ok fizetik

Iskolai dolgokat ok fizetik

Kajat nem nagyon kell nekem venni nem szoktam enni nagyon keveset de azt is ok fizetik

De en nem nagyon szeretem ezt igy nincs mire koltenem most kaptam uj telefont ket honapja ipadet laptopom meg nincs egy eves es a legujjabb okostv van a szobamba megse irom ki ide hogy en nekem ezem meg ezem van ti csicskak nektek mitek van? Most erzed magad rosszul nem csak nekdd tehetik meg a szuleid....es borzaszto rossz dolog csak meg nem latod be tolem azonnal megvonnanak mindent ha 4esnel rosszabb jegyet szereznek vagy ha egyszer feleselnek vagynnem segitenek otthin a hazimunkaba nem zsarolnak csak probalnak arra nevdlni hogy ne legxsk igy elkenxeztetve es ne picsogjak itt hogy hu de jo nekem ennyit meg ennyit kapok es van meg egy batyam is aki ugyan ezeket kapta csak melle egy motrot is ...na mostmar szarul ezred magad kedvds keddezo?vannsk nalsd is gazdagsbbak☺ biztos jo erzes nezni hogx nalad van aki tobbet kap gondolj bele milyen lehet annak akinek a heti 500at se tudjak megadni....

2017. aug. 23. 22:50
 49/67 anonim válasza:
Hát kedves utolsó neked nagyon jó, de ahogy látom Helyesírási Szótárra már nem telt :D :D :D
2017. aug. 23. 22:57
 50/67 anonim válasza:
Bocsii, túl fáradt vagyok hozzá, de így is megy csak egyszerüen nagyon felhúzott, hogy kiírja a kérdést és hozzá írja hogy leszarja a válaszokat....
2017. aug. 23. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!