Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagy értékű laptopot adtam el...

Stevy kérdése:

Nagy értékű laptopot adtam el jófogáson keresztül előre utalással fizetett volna a vevő, de még mindig nem érkezett meg a pénz. Mi tehetek?

Figyelt kérdés
Lényeg, hogy jófogáson hirdettem egy vadonat új 2017-es laptopot 350.000 Ft-ért. Egy vásárló jelentkezett, elvinné előre utalásra. Megbeszéltük, elküldtem a visszaigazolásról a képet hogy elindította az utalást, de deviza utalás szóval lesz pár nap átfutási idő. Feladtam csomagautomatában a csomagot, át is vette az illető viszont pénz még mai napig nem érkezett meg a számlámra, 2 hete "küldte el". Mit tudok csinálni? Rengeteg pénzről van szó. Telefonszámom van de folyton kisípol, arra hivatkozott hogy orvos, ezért munka közben repülőgépes üzemmódban van, de este se tudom elérni és hétvégén se. Címem ami van az valószínűleg kamu, hiszen csomagautomatába ment a csomag, szóval mindegy milyen címet ad meg, az lehet kamu is. Szóval igazából nincsen semmim... A neve is biztosan kamu, csomagautomatánál az se kell, egyedül az e-mail címe az talán nem kamu, hiszen azzal tudta csak felvenni a csomagot. Posta csomagautomatáról van egyébként szó. Tehetek bármit az ügy érdekében van komolyan lenyúltak 350.000 Ft-tal?!
2017. jún. 7. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen tegyél feljelentést, ez már elég nagy összeg, hogy komolyabban foglalkozzanak vele.
2017. jún. 7. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Milyen bizonyítékok alapján jelentse fel ? Ezen gondolkozz el inkább mielőtt kiírod a kommentet .
2017. jún. 7. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

- jófogás előzmények

- e-mailes levelezés

- csomagautomatából is gondolom kapott valami bizonylatot

#12 Talán te vagy az elkövető, hogy ennyire be vagy tojva a feljelentéstől?

2017. jún. 7. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Csomagautomatánál van kamera szóval van bizonyíték.
2017. jún. 8. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
12es olvasd vissza nyomi kinek írtam az előzőekben . Értelmezés neked is baromi kihívást okoz .
2017. jún. 8. 12:21
 16/19 Pelenkásfiú ***** válasza:

A Jófogáson évek óta ez megy.. azt hittem, már senki nem dől be ennek...

E-mail címe bárkinek lehet 1000 féle is. Hacsak nem munkahelyi e-mail (de nem hinném, hogy annyira hülye), akkor semmit sem érsz vele. Az IP címét is könnyen elrejtheti.

Telefonon előtte elérted legalább egyszer?

Ha biztosan tudod, hogy az övé, csak most már nem veszi fel, akkor ha szerencséd van és az ő nevén van, akkor megtalálhatják.

A csomagautomatánál látszódhat a videofelvételen, ha nem volt elég óvatos, de kérdés, hogy hány napig tárolják a felvételeket... szóval minél hamarabb tegyél feljelentést.

2017. jún. 8. 15:40
 17/19 anonim ***** válasza:
#15 Magaddal beszélgetsz te ökör?
2017. jún. 8. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy kretén kéretlenül pofázó köcsögarcnak adok leckéket akinek a fogyatékosok lehetnek a példaképei . A valagadból ha kivennéd a fejed talán lenne értelmed . De jó az a tok neki ..
2017. jún. 9. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem, szóval mégiscsak magaddal beszélgetsz!
2017. jún. 9. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!