Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan alkudjunk jól és okosan?

Hogyan alkudjunk jól és okosan?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni nálam jártasabb emberektől hogy hogyan kell jól alkudni mint vevő, egy magán eladótól szeretnék egy autóalkatrészt megvásárolni aminek az új ára 40.000ft körül van, kaptam egy 18.000res ajánlatot ennél kellene valahogy olcsóbbra lealkudni, természetesen a 18000res az használt és ez is az lesz ,de a 18.as valahogy nem nyerte el a bizalmamat és ha lehet ennél egy kicsit olcsóbban szeretném megvásárolni, hogyan kell jól alkudni lehet hogy nekem kell először egy árat mondanom, hogyan tudnám úgy csavarni a dolgokat hogy nagyon nyomott ár legyen gondolom előtte megnézem a terméket hogy milyen állapotban van a nyílásai le vannak e zárva, ez egy olyan alkatrész ami nem szereti ha belül pór van stb stb?

2016. júl. 6. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egy 40 ezres alkatrészt 18 ezerért meg tudnál venni, azaz 50 %-nál, fél árnál is olcsóbban juthatsz hozzá. Ez nem elég?

Kérdezd meg, odaadja-e 15-ért, aztán, ha nem, akkor vedd meg 18-ért :-) Vagy nézz még körül a neten, nem látsz-e olcsóbban?

2016. júl. 6. 19:18
 2/2 A kérdező kommentje:
hát tudom de elég érzékeny az alkatrész ez, a legkisebb kavicstól tönkre mehet, meg a lamellái is érzékenyek és elég nagy nyomás alatt áll, 25báron kb, azért fontos hogy jó legyen de az új az annyira drága és már kimerítettem a büdzsémet a hozzávaló dolgokon. azért kéne minél olcsóbban hozzájutni, de hol kezdjem az alkút?
2016. júl. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!