A vállalkozók miért várnak el minimális fizetésért maximális munkamorált?
kis pénz kis foci, ennyi.
majd lesz munkamorálom ha fizetni is fognak.
#16 ezért a rendszert okolod, és nem a szülőket?
Sehol nem volt leírva, hogy a szülőknek el kell válni, alkoholistának kell lenni, devizahitelt kell felvenni. Ezek rossz döntések a szülők felől, igaz, miattuk a gyerek szenved.
Amit te leírsz az anarchia, nem a kapitalizmus. Én nagyon sajnálom azokat, akikkel ilyen történik, de erre én is tudnám mondani, hogy ez a kivétel, nem általános.
"Az budai villás és bömöses ember tudod TETT azért,hogy a legfullossabb nõt b..ssza meg,legjobb kajàt eszi,legjobb kecóban él.
Fejlesztette magàt voltak céljai,tett értük."
Aha, ja adót csalt, meg privatizáláskor jól megszedte magát, mert az apja a kommunizmusban az első sorban ült a partrendezvényen... Ma meg ő a nagymenő vállalkozó, a "példakép"... amúgy vicces, itt a neten minden válaszoló havi félmilla fölött keres. Akkor azért nem is vagyunk olyan szegény ország.
Kivétel? Többen éheznek.
"Sehol nem volt leírva, hogy a szülőknek el kell válni, alkoholistának kell lenni, devizahitelt kell felvenni. Ezek rossz döntések a szülők felől, igaz, miattuk a gyerek szenved."
Devizahitel nem is volt a kommunizmusban. Létminimum alatt élők se nagyon. Jobban betartották az emberi jogokat, mint a hű liberális nyugat vezette nagyságos fényes Európában.
Ami kiáll az emberi jogokért. Gonosz kelet, kizsákmányoló komcsik, t korruptak. .
De igazából tök fölösleges nekik segíteni. Ők tehetnek róla, és örülök neki, ha szenvednek a kapitalista fiatalok, akiknek nincs házuk de dicsőítik a kapitalizmust. Nyomorogjanak albérletben meg szobákban. 10 en 1 szobában, mert kell nekik a Nyugati.. jólét.
Fizessék ki a szobáért a 40 ezret amikor az állami lakbér tizede volt a kommunizmusban, és vállaljanak 11 órás rabszolgamunkát.
Én teszthez kötném a vállalkozás nyitását, aki pszichopata vagy az EQ ja nem megfelelő az nem nyithat vállalkozást.
Erkölcstanon a kapitalista fiatalok filmet néznek,
Nagyon jó kérdés...
Én úgy vagyok vele, hogy ilyen apró pénzért szarok bele az egészbe. Kések, telibeszarom, munkakedv nulla, stb...
A komcsi cuccok tényleg tartósak, abban nem tévedett a srác :)
Nekünk is van tartalékban centri nélküli 41 éves mosógép még hibátlanul megy, fáziskiesés esetén is működik, de kevés ruha fér bele és melegíteni kell hozzá a vizet, a leeresztés is manuális.
Ezzel szemben elmúlt 10 évben elkoptattunk 4 modern gépet, 3 hónap és az 5-ödiknek is lejár a 2 éves garija, várhatóan nem fog 3,5-4 hónap múlva elindulni sem!
A tervezett elévülés sajnos nem összeesküvés, gyártási előírás! Testvérem férjé munkahelyén pl. visszarendelték a boltokban levő készülékeket, majd túlórában cserélték gyengébbre az alkatrészeket, neki megérte mert +30% bért kapott, a cégnek is hiszen 2 év múlva lesz ismét vásárlója, a baléknak (vásárló) is megéri hiszen trendi lesz a készüléke!
22-es gyerünk akkor ha ilyen egyszerû csalj adót,mit tart vissza?
Kifogàsok?
Alapíts egy céget,és csaljàl adót.
Neked tökmindegy mindenki hibàs de te aztàn nem.
25-ös jól írja csak te vagy a hibàs hogy.itt tartasz.
Többet akarsz keresni tegyél érte.
Igaza van a lànyoknak a magyar palik 85%-a elb..szott egy selejt.
Nem csodàlom nem sikerül csajozniuk ki kívàncsi erre a rinyàlàsra?
Egy kérdés mit teszel azért,hogy jól keress?
Erre egyikõtök sem vàlaszol làtom.
"22-es gyerünk akkor ha ilyen egyszerû csalj adót,mit tart vissza?
Kifogàsok?
Alapíts egy céget,és csaljàl adót."
Lol, mi van? Kösz, de inkább nem, nem akarok börtönbe menni, és a lelkiismeretemet is szeretem, ha tiszta. De te most komolyan ezeket a köztörvényes bűnözőket véded? Csak nem te is ugyanezt csinálod? Szánalmas. Ez neked is szól, 25-ös.
Te vagy inkàbb a szànalmas.
Nem csodàlom itt tartasz.
Kifogás az megy.
Te àllítod,hogy adót csal minden vàllalkozó,erre írtam.
Inkàbb tennél magadért valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!