Magyarországon már normálisan beszélnek a vállalkozók a dolgozókkal, vagy még mindig a kiabálós főnökök korszak van?
A munkaerőhiány kezd odacsapni mindennek.
Üvöltöznek még a piros fejű főnökök a dolgozókkal vagy a bánásmód már normális?
utolsó: én nem üvöltözöm, nem erőltetem meg magam.
halkan beszélek, hogy alig hallja meg, ennek ellenére kezét lábát töri, hogy (túl)teljesítse, mert tudja, hogy mi a következmény ha nem ezt teszi.
hidd el nem az ordibálás a jó irány, hanem az, ha a gondolatod is próbálja kitalálni
"Én mint a burzsoá tagja üvöltözöm a proletárokkal, ha nem akar maradni, menjen el, jön 20 másik proletár a helyére."
Biztos jönnek, mikor munkaerőhiánnyal küzdenek a cégek, az emberek inkább elmennek mosogatni vagy a mekibe melózni 1500 Eurós fizetésért a szomszédba mint sem itthon húgyé szaré dolgozzanak. Úgy, hogy Ausztriában kapnak 14 havi fizetést is, és 10 év után jár nekik nyugdíj.
Miről beszélsz te?
Részeg vagy már megint?
Kivannak hallva a faluk!
Ünnepekkor voltam lent Nógrád megyében, kivannak hallva a faluk, az öregek vannak már csak ott, meg a cigányok.
A fiatalok elmenekültek már onnét, aki pedig még teheti átjár Szlovákiába dolgozni, 800-1000 euróért. Nyugat Magyarország is ki van hallva. Németországban a kínai éttermekben is magyarok dolgoznak már. Ausztria tele van Magyarokkal, hatalmas a munkaerőhiány itthon.
Be vagy rúgva.
Beszéled itt a hülyeségedet!
Mennyi feles van benned?
Józanodjál már ki ember!
Régen is voltak kiabálós és nem kiabálós főnökök, ahogy most is. A nem kiabálósaknak is más a hibájuk, például a dolgozóval rendesnek tűnnek, a háta mögött átverik és szintén lenézik.
A legjobb és legstresszmentesebb ebből a szempontból a saját vállalkozás. Lenne, mert ha valaki vállalkozik és ő a rendes kivétel, a többi vállalkozó őt is át fogja vágni és a lenézés is előfordul a vállalkozók között is, mert van ugye a kaszt rendszer, ami még mindig nagyon jellemző Magyarországon. Sajnos a legtöbb vállalkozó még most is kapzsi bunkó.
Van ahol már kezdenek rájönni a hájas seggű főnökök, hogy nem szarunk oda, ahonnét eszünk. Más egyéb helyeken (multiknál főleg) pedig még mindig megy az óvodás kisdedó "csakazértseemelekbért" felfogás.
Sebaj, előbb-utóbb lelép az utolsó értékteremtő munkás is tőlük, aztán majd ücsöröghetnek korgó gyomorral az üres gyárban, és törhetik a fejüket, hol bszták el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!