Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért sírnak sokszor a vállalk...

Miért sírnak sokszor a vállalkozók hogy ők hatalmasat kockáztatnak, meg elveszthetnek mindent, miközben a szegények MINDEN hónapban csődbe mennek hó végére?

Figyelt kérdés

Egy szegény élete ciklusos.

Fizetéstől fizetésig tart.

A fizetés olyan kevés hogy spórolni szinte lehetetlen.

Tehát minden hónapban csődbe megy a dolgozó.

Ez pontosan ugyanez mint amikor egy vállalkozó csődöl be.

Csakhogy ez a szegénnyel minden hónapban megtörténik.

Ők miért nem panaszkodhatnak akkor, őket csak kinevetik hogy nem elég ügyesek...

Minden hónap egy dráma számukra.

2017. febr. 16. 04:11
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

1. A vállalkozó magasabb lóról esik le.

2. A nagyobb kaki nagyobbat is huppan, tehát jobban megüti magát.

Az elvtársi időktől kezdődően napjainkig divat korrupt kis országunkban hogy a csaló és mások munkájából élő mindig többnek képzeli magát. Persze tisztelet a kivételnek, mert azért tisztességes vállalkozó is lehet ebben az országban. És nem mindegyik vállalkozó bízza meg azzal könyvelőjét hogy több álami támogatást vegyen fel mint amennyi adót befizet.

2017. febr. 16. 05:43
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Azt nem értem, Balázska, hogy miért nem vállalkozol?
2017. febr. 16. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Leginkább az a vállalkozó kockáztat nagyot amelyik valamiben csal és ha lebukik akkor olyan büntetést kap hogy még az unokái is emlegetni fogják.

De a gyors meggazdagodás az meg kéne ugye de jobb lenne ha a kockázatot meg más viselné. Akkor meg ne sírjon az a vállalkozó.

A káeftések sírnak a legjobban amikor a saját vagyonukkal nem is felelnek. Ezért üzletelek szívesebben bétével mert azok jobban igyekeznek becsületesek maradni.

Azért is szoktak sírni egyes vállalkozók hogy a többiek ne lássák mennyire jól keres másokon és tettessék hogy nekik mekkora felelősségük van. Ha nem ismerném őket akkor lehet hogy én is megsajnálnám az ilyet. Én is vállalkozok úgyhogy én már csak tudom milyenek.

2017. febr. 17. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Minden szentnek maga felé hajlik a keze, tartja a mondás...

A vállalkozók kutyába se veszik a beosztottjaikat, tehát magasról toccsanósan szarják le, ha kevés a pénzük. Ha viszont ők kerülnek csődközelebe, teleajvékolják a komplett médiát, zombiapokalipszist vizionálva.

Szánalmas képmutató csürhe, remélem csődbe megy az összes.

2018. aug. 27. 02:57
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

#4:

Én alvállalkozóként működök. Sajnos a magyar ügyfeleket jól bejáratott csatornákon lehet elérni amik a nagyobb és régebbi vállalkozásoknak vannak. De nekem így jó. Jön a munka és megcsinálom. A fővállalkozó leveszi jókora részét az összegnek de legaláb az ügyfél is őt üti ha gond van. De miért lenne gond ha rendes munkát végzek? Innen kezdve milyen rizikója van a fővállalkozónak?

Nem csak az alkalmazottaknak hazudnak. Az alvállalkozónak is. Nekem is. Annak ellenére hazudnak a fővállalkozók hogy teljesen nyilvánvalóak azok az összegek amiket kifizetnek az ügyfelek. Azt elismerem hogy a fővállalkozó szervez és reklámoz és vannak költségei. De többszörösét keresi egy munkán mint az alvállalkozó aki megcsinálja. Ha alvállalkozói létből ki akarsz kerülni és magad is elkezdesz hirdetni akkor megpróbál keresztbe tenni. Előbb persze rád szól mind apuka a gyerekre hogy hol a helyed kisfiam?

2018. aug. 28. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Hát látod #5, akkor te is szenvedő alany vagy. És hiába vagyunk ennyien, senki nem képviseli az érdekeinket.

Aztán megy a cirmogás, ha a melós lelép Németbe és inkább lekvárt pakol egy üzemben.

2018. aug. 28. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Én is léptem már részben. Már külföldi multiknak is dolgozok. A nagy multik eladják a munkám a saját értékesítő rendszerükben és pontosan kimutatható hogy ki mennyit keres az üzleten. A külföldi multi kevesebb jutalékot kér és mégis fent tud maradni. Nekem is több pénzem marad. Az ügyfelek is többet és minőséget kapnak a pénzükért. Mindenki jól jár. Több is az ügyfél mert világszinten lehet őket számolni és nem korlátozódik a vevők száma csak Magyarországra.
2018. aug. 28. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:

a vállalkozók szarnak egy nagyot a szegények fejére, még a tulajdon beosztottjaikéra is

tudják nagyon jól, hogy a fizetés, amit adnak, az éhenhaláshoz is csak éppen elegendő, ennek ellenére ők sírnak-rínak, hogy jajj mennyit kockáztatnak, milyen szar az életük...

cserélniük kéne az egyik beosztottjukkal 1 hónapig, aztán egyből befognák a pofájukat!

kérdező, ezek kapzsi, ostoba, önsajnáltató barmok, egy kiadós veréssel kellene jobb belátásra bírni őket

"Azt nem értem, Balázska, hogy miért nem vállalkozol?"

nem unjátok még ezt a Balázskázást? az első 500 alkalommal se volt vicces

kaptad helyből a mínuszt

2021. jan. 24. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!