Mit tudnak tenni, ha nincs semmi a nevemen?
Telefont vettem rèszletre, nèmeto.ban, az akkori nemet pàrom vállalta a kezessèget, 280€ reszlet maradt amikor hazakoltoztem. Most jott papir, hogy 430.000Ft a tartozasom felèjük, mert nem fizettem akkor ..A volt baratom intèzte. Nincs semmi a nevemen, ezt az összeget max nyaron tudom fizetni rèszletekben. De a papiron az all 15napom van, vagy emelkedik az összeg!:O
Mit tehetnek ilyenkor? Vègrehajtòi irodából jött a levèl! Az ugyvedjuket is velem akarják kifizetettni, ami eddig 55.000Ft
#20as vagyok
bónusz: miért nem jelentetted a banknak szétváláskor, hogy a telefon a tiéd, neked kell törleszteni? ez így még akár szándékos megtévesztés is lehet hiszen vagy így akartál bosszút állni a volt pasidon vagy menekültél a hitel elől. Összeségében azonban az ok totál mindegy, de törvényileg büntethető pénzbírsággal az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!