Tartozás esetén ha nincs semmi a nevemen mit tudnak velem tenni?
Figyelt kérdés
több felé van tartozásom,bank,bkv,közüzemi számla amit már rég nem tudok fizetni!Ha nincs semmi a nevemen és nincs bejelentett állásom,nincs amit le tudnának foglalni,akkor hogy tudják behajtani rajtam a tartozást ami kb. fél millió?2010. nov. 8. 07:43
1/7 anonim válasza:
Adott esetben börtönbe kerülhetsz, de ha késöbb lezs bármilyen munkád/vagyontárgyad az életedben, akkor azt azonnal elfoglalják a tartozás fejében.
2/7 anonim válasza:
Sehogy. De életed során már SOHA ne legyen bejelentett állásod, igy nem lesz nyugdijad se, soha ne legyen lakásod, autód, semmid. Különben kamatostól visznek mindent.
További szép életet kivánok.
3/7 anonim válasza:
Így van! Semmit nem tudnak veled tenni (nem kerülsz börtönbe sem), de te sem tudsz tenni semmit. Nem vehetsz fel hitelt, nem lehet autód, folyószámlád, lakásod, nyugdíjad, megtakarításod, biztosításod. Vagy keresel valakit, aki eltart, vagy hajléktalanként fogod végezni. :( 500.000 nem olyan sok, szerintem fizesd ki valahogy, akár külön-külön, ahogy tudod. Olyan kamatokat fognak rádobálni, hogy később még nehezebb lesz.
4/7 anonim válasza:
Ha öt évig tudod húzni,hogy nem fizetsz és a fenti cégek nem lépnek,azaz nem szólítanak folyamatosan fel, akkor elévül.Egyébként szívás, jobb ha fizetsz!
5/7 anonim válasza:
"fenti cégek nem lépnek,azaz nem szólítanak "
Ez egyikre sem jellemző.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azon vagyok hogy rendezzem,csak most elég nehéz helyzetbe kerültem!De remélem valahogy megoldom.
2010. nov. 9. 07:10
7/7 anonim válasza:
Kérj fizetési haladékot, ha még lehet. Indok nincs állásod, remélhetőleg átmenetileg. Részlet fizetést kérj. Fizess amennyit tudsz. Csekken ott a számlaszámuk, azonosítód fizess rá valamennyit. Nem fontos azt az összeget, főleg ilyen esetben, fizetni. Még mindig jobb mint sunnyogni, hátha lesz majd valami. Állj eléjük, hogy ez van. Mit ajánlanak, Te ezt javaslod, ezt tudod ajánlani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!