Havi 130 ezerből, két kisgyerekkel, egyedülállóként, meg lehet élni? Saját lakás van.
Elég vicces ez a kérdés.
Ha azt írjuk, hogy nem, akkor mit csinálsz?
Hát ha csak a rezsi van állandó fix kiadás, akkor marad 100.000. Ft. Az elég szűkös. Nem tudom, mekkorák a gyerek, milyen kedvezmények járnak oviban, suliban.
Lakás mekkora? Ha van szabad szoba, akkor azt ki lehetne adni albérletbe, így lenne még plusz bevétel.
Az én Anyukám egyedül, három pici gyerekkel kevesebből megoldotta, soha nem szenvedtünk hiányt semmiben. Csak néha mondta azt, hogy most nem, de igyekszik, hogy amikorra kell legyen. De akkorra mindig volt. Nagyon büszke vagyok rá! Nehéz lesz, sok fejtörés áll előttetek, de megoldható. Bízz magadban!
19L
Az én Anyukám egyedül, három pici gyerekkel kevesebből megoldotta, soha nem szenvedtünk hiányt semmiben. Csak néha mondta azt, hogy most nem, de igyekszik, hogy amikorra kell legyen. De akkorra mindig volt. Nagyon büszke vagyok rá! Nehéz lesz, sok fejtörés áll előttetek, de megoldható. Bízz magadban!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!