Ha neki ez nem fontos és annak ellenére, hogy már törtek be sem zárja az ajtót és az ablakokat, szerintem nem tehetsz vele sokat.
Annyit tegyél, hogy az értékeket jól rejtsd el, ne tarts otthon készpénzt stb.
Sajnálom, hogy ilyen felelőtlen az apád, nem is értem, hogy lehet valaki ilyen.
2016. aug. 9. 23:26
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem csak ebben a témában ilyen felelőtlen...
Laptopok, asztali gép is van itthon. Nem egyszerű elrejteni, valamint nem hordhatom folyton magammal... Szerintem a betörőnek nem lenne probléma megtalálni...
2016. aug. 9. 23:29
3/9 anonim válasza:
Tegyed el valamilyen cuccat mint ha elloptak volnamond azt neki h en szoltam h csukd be
2016. aug. 9. 23:29
4/9 anonim válasza:
Ezt direkt csinálja ? Mert ha nem, akkor valami baj lehet. Ez egy betegség tünete, aminek most sajnos nem jut eszembe a neve.
2016. aug. 9. 23:34
5/9 anonim válasza:
Panel lakás vagy családi ház ? Mert én is nyitva hagyom az ablakokat nagy melegben igaz én panelbe lakom.
2016. aug. 10. 05:22
6/9 anonim válasza:
Szereltessetek fel rácsokat az ablakokra, ha nincs más megoldás.
2016. aug. 10. 10:13
7/9 anonim válasza:
Egy szobába, mondjuk a sajátodba bevinném ami fontos és értékes és kulcsra zárnám ha nem vagyok otthon! Ha szükséges akkor még egy helységet zárnék. A betörő nem órákat tölt valahol és egy zárt ajtó mindig problémát okoz nekik. Vannak ajtóra szerelhető riasztók is ami sipoló hangot ad, arra jó, hogy megzavarja őket.
2016. aug. 17. 11:34
8/9 anonim válasza:
Ha van a saját szobádhoz kucsod, akkor zárd el a saját értékeidet! Apád meg majd megtanulja a saját kárán ha egyszer arra megy haza, hogy se tv, se hifi, se laptop se semmi.
2016. aug. 17. 14:12
9/9 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani,vagy ijesztgetni kérdező,de nekem ez a történet az Alzheimer-kór tüneteihez hasonlítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!