Alacsony lányként hogyan érjem el, hogy ne vegyenek viccnek, ha valamit mondok, teszek, ha valamiben jó vagyok?
Sose tudtam, hogy a magasság és a csinosság összefügg.
Bizonyos embereknél csak a külső számít, másoknál nem. Egyébként mindenkiből ki lehet hozni valami jót, ha kellően ismeri magát (kívül-belül) és kihasználja az előnyeit. Ja és ha van önbizalma. Amíg csúnyának gondolod magad, mások is annak fognak!
Hát, az okoskodás elég idegesítő tud lenni, és erre akart visszavágni.
De amúgy általában vagy sértegetésből, vagy irigykedésből mondanak ilyeneket. Én pl gyerekként is ronda voltam, meg elég vézna is, de mellette okos voltam úgymond, és akkor kaptam meg mindig hogy hiába vagy okos az erő számít, satöbbi, aztán x év elteltével meg azon sír az illető hogy ő miért nem tanult.
De te esetedben inkább csak arról van szó, hogy te megsértetted őt az okoskodással ő meg visszatámadott azzal amivel, tedd túl magad rajta.
hidd el, ha valaki utál, az nem a külsőd miatt van, az csak 1 támadási felület. erre már nagyon régen rájöttem. nem vagyok se szép, se vékony, de legalább magas :)
nos, ha valakinek gondja volt velem régen, akkor azt vágta az arcomba, h dagadt tehén, de azt már nem merte volna megmondani, hogy nem bírja a stílusomat, stb.
kicsit nézz magadba, fejleszd az önismeretet. nem azt mondom, hogy mindenkinek meg kell felelni, csak próbálj úgy viselkedni, hogy az emberek zsebében ne nyíljon ki a bicska, mikor megszólalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!