Mit csináljunk? Nemrég lettünk házasok szeretnénk összeköltözni, de más helyen lakunk, nekem van saját házam, de nincs most munkám, a páromnak viszont van, de neki viszont nincs hol laknia, otthon lakik szüleivel.
"nekem van saját házam, de nincs most munkám, a páromnak viszont van, de neki viszont nincs hol laknia"...
öööööööööööööööööööööööööö... ha van saját házad, akkor van hol laknia a férjednek, nem?
Ez egy magyar kórság, hogy mindenáron saját lakás és ha megvan onnan nem mozdulok.
A munkahelyhez közel kell lakni és az anyóstól minél távolabb, és együtt.
Persze az igazi az lenne ha mindkettőtöknek egymáshoz közel lenne munkahelye...
Én eladnám a házat és munkát keresnék a párom munkahelyéhez minél közelebb és önálló lakásba költöznék a párommal.
Egyelőre ne add el a saját házad, oda szépen költözzetek össze, hogy egyáltalán kiderüljön, tudtok-e együtt élni, mert erre semmi garancia sincs sajnos.
Lehettetek volna okosabbak, hogy házasság előtt éltek együtt némi ideig...
Add ki albérletbe a lakásodat, abból a pénzből vegyetek ki egy albit közel a pasi munkahelyéhez.
Laktatok már egyáltalán együtt?...
A lakást ne add el, ha nem éltetek még együtt, könnyen lehet, hogy egy fél év- év múlva szétmentek (gyereket mostanában nem vállalnék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!