Mégis hogyan költöznek el otthonról 18 évesen pályakezdőként átlagbéres albérletárak mellett?
Figyelt kérdés
Olvasom fórumokon, hogy amint 18 lett kidobták a szülei, de bakker. Hova mennek, hogyan helyezkednek el? Az összes egyetemistát a szüleik pénzelnek? Dehogy. Olvasni hogy egyetem mellett dolgozik az gondolom részmunkaidő, abból szobát sem lehet fönntartani. Utcára kerül 18 évesen, hogyan fizet ki 1 lakásért 2 havi kauciót, meg kaját?2016. dec. 27. 23:35
11/18 anonim válasza:
Azért megnézem én magamnak azt az albérletet, amiért csak havi 10 ezret kérnek. Vagy inkább meg se nézem.
12/18 anonim válasza:
Bútorozott 56 nm-es tégla, gázos, első emeleti, erkélyes lakás. Csak 8ezres kisváros.Nem sokan költöznek ide. Jah, munka az nincs sok. kb. egy önkormányzat, suli, ovi, meg egy kínai bolt. Mindenki költözik el innen, a lakások eladhatatlanok, így kiadják inkább őket hogy legalább a fenntartás ne kerüljön pénzbe.
13/18 A kérdező kommentje:
milyen szoctám? olyan nincs is.8-as. Vagy mi a neve?
2016. dec. 28. 10:50
14/18 anonim válasza:
Hogy ne lenne, mindenhol van szoctám = szociális támogatás.
18/18 anonim válasza:
Èn 16 èvesen közèpsuli mellet is dolgoztam nagyob sokat, 18 èves koromban Pesten kivettünk egy lakást egy haverral, volt elèg fèlretett pènzem. Elkezdtem dolgozni+ diakhitelből fősuli. Aztan lett párom, vele vettünk ki egy lakást, ha minden jol megy jövőre veszünk sajátot.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!