Ha 27 évesen,8 éves munkaviszony mellett, van egy saját lakásom, és 3m félretett pénzem, az manapság jó?
Ez vagy te? Egy lakas meg 3 milla?
Mik a celjaid, a hobbijaid, mit szeretnel elerni az eletben, mire vagysz?
Marhara nem szamit a lakasod, mellekes dolog, irrelevans.
Tipikus dicsekvős kérdés. Már ha egyáltalán igaz.
Az illető biztos egy másik bolygón él, ha nem tudja, hogy 27 évesen az átlag ember albérletet fizet, és van kb havi 20 ezer forint megtakarítása.
Kinek mi a jó?
Neked ez a jó? Mi az életcélod?
A lakást önerőből vetted? Vagy szülők tolták alád?
A 3misi 8 év alatt jött össze havonta félrerakott 30ezerből?
19 évesen elkezdtél dolgozni! Fejlődtél valamerre?
Baxhatod a lakást is meg a 3 misit is, ha semmit nem fejlődtél, ha nincs más célod, nem élsz!
Koporsóra nem lehet utánfutót akasztani!
Az ember úgy jut pénzhez, ha valamilyét áruba bocsájtja. Tudását (ha nem fejlődsz ilyen téren előbb utóbb el fog értéktelenedni) vagy az idejét (sok munkával sok idő alatt lehet több kevesebb pénzt keresni). Viszont az időd véges!
Nem biztos, hogy erre kell elpazarolnod!
Nem kevés, az átlagembernek szinte semmi megtakarítása nincs.
Én 34 vagyok, van párszázezer megtakarításom, és saját ingatlanom max. akkor lesz, ha majd megöröklöm a szüleimtől.
Átlag emberhez képest elég jó szerintem.
Én 34 vagyok, bankszámlám jelenleg "nullás".
Ami pénzt eddig kerestem eddig mindig elköltöttem, bár hozzáteszem ami keveset kaptam nem is volt nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!