Családosok! Havi szinte mennyi pénzből jöttök ki?
Figyelt kérdés
mi hárman vagyunk és 150 ezer a bevétel2016. dec. 22. 15:01
1/11 anonim válasza:
Én havi 1000Ft/ nap ennyi jut.TSZ. ennyit fizet.
2/11 anonim válasza:
Négyen vagyunk, és 400 ezer a bevétel. Kifizetjük a rezsit, a lakáshitelt (ami még mindig kevesebb, mint egy albérlet), és a maradékból lehet az én fogalmaim szerint tisztességesen megélni.
3/11 anonim válasza:
3 an vagyunk és 600 ezer a bevétel. Saját ház, hitel nincs.
5/11 anonim válasza:
Már csak egyet nem értek, az 1-est miért kellett lenullázni ? A kérdező feltett egy kérdést, a választ megkapta. Minden napra jut egy ezres, baj, hogy nem azt írta, hogy havonta 800 ezer a 4 tagú család bevétele vagy mi ? Hát kérem szépen vannak emberek szép számmal ebben az országban akik még így sem élnek, ne legyetek már ilyen szűk látókörűek xD. Pont a héten írta valaki, hogy miután mindent kifizet marad 4 ezer forintja egész hónapra és volt olyan hónap, hogy mindennap üres rizst evett.
7/11 anonim válasza:
Kábé 4-5e Euro körül költünk átlagosan havonta, 3an vagyunk. Kb. 8e a bevetelunk, lehet hogy több.
8/11 anonim válasza:
5ös, ezen az oldalon mindenkit lepontoznak mindenért:-) látod, engem pl azért mert nekünk 600 ezer a bevételünk. Tipikusan a ha van sapka ha nincs sapka esete. Ez csak a lepontozók szegénységi bizonyítványa, nem kell vele foglalkozni, erre már rájöttem, ezzel senkinek nem lesz se jobb se rosszabb.
9/11 anonim válasza:
Én egyedülálló vagyok , 190e keresek havonta. Albérletbe kb most 35 megy el, nyaron kevesebb. (Rezsi is bele van véve, tesommal lakom az albérletbe) kb 50et teszek félre. A tobbi kaja es használati cikkre megy el. Semmi extra nincs.
10/11 anonim válasza:
Valaki mondja meg hogy 600e bevètelt hogy lehet annyi esszel osszeszedni hogy kozben èrdekli hogy lepontozzàk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!