A budapesti albérletlufi vajon hány hajléktalant termelt eddig ki?
Budapesten már az se elég a nyomor elkerüléséhez hogy lakótársakkal élsz..
egy szobabérlés is 60-70 ezer rezsivel.
minimálbér 73..
És visszaértünk ahhoz, hogy gyakorlatilag senki, aki nem tök hülye vagy nem akar nem keres minimálbért Budapesten. Nem véletlenül. Árufeltöltők is közel dupláját keresik a minimálbérnek.
Tudom, tudom a mekisek nem...
Tudom, ismerem a dumát, ott mindenki nettó 150 et keres.
"mutass már egy helyet, ahol az árufeltöltő nettó 120at keres? Én pesttől 10km-re vagyok egy multinál, 3 műszakban, és közelében sem vagyok a nettó 120e-nek."
pár hetes komment.
Lassan megint jobban megéri majd lakáshitelt felvenni és vásárolni, bérlés helyett. Kíváncsi vagyok, mikor pukkan ki az albérletlufi.
Egyébként sokan leírták már, ha pesti vagy, akkor most is laksz valahol (pl. szülőknél, rokonoknál), ha pedig nem, akkor egy minimálbéres meló miatt ne költözz Pestre (vagy keress lepukkantabb környéken, esetleg elővárosban lakást és ingázz).
tudod most mit csináltál?
kiválasztottad a legjobban fizető élelmiszermultit.
ettől még a teszkóban meg a sparban meg a többi gané helyen ugyanúgy szar a fizetés.
" [link]
bakter megfelelek a feltételeknek!!
német nyelv pipa, officehoz is értek (emelt infóztam)
bruttó 320 napi 6 órában.
Tessék, akkor itt a Tesco. Legratyibb árufeltöltő pozíció bruttó 188e + 12e erzsébetutalvány + 10% dolgozó kedvezmény + összes céges juttatás.
Ez is kijön 150re.
Amúgy meg ha valaminek megfelelsz akkor a rinyálás helyett miért nem jelentkezel rá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!