Ha cégvezető lennél (vagy ha az vagy), alkalmaznál hajléktalant, ha jelentkezne a cégedhez munkára?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 21:27
1/9 anonim válasza:
Nem is alkalmazhatom. Állandó bejelentett lakcím nélkül nem tudom bejelenteni, csak feketén dolgozhatna.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, ha a Fővárosi Közterület Fenntartó vezetője lennék igen, ha a Hiltoné, akkor nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért merült fel a kérdés, mert ha valaki ide jutott, és ki akarna törni, mégis hogyan?
2009. nov. 28. 21:44
4/9 anonim válasza:
Keressen egy ismerőst, és írassa be magát a lakcímére.
5/9 A kérdező kommentje:
Az én családom pl. nagyon széthúzó, úgyhogy jelenleg örülök is, hogy nem vagyok ilyen helyzetben, de belegondoltam, ha történne valaki, senki nem segítene.
2009. nov. 28. 21:52
6/9 A kérdező kommentje:
Az én családom pl. nagyon széthúzó, úgyhogy jelenleg örülök is, hogy nem vagyok ilyen helyzetben, de belegondoltam, ha történne valami, senki nem segítene.
2009. nov. 28. 21:52
7/9 anonim válasza:
Hát igen, ez a 22-es csapdája. Ha nincs hol laknod, nem lehet igazi munkahelyed sem. De ha nincs igazi munkahelyed, sosem lesz hol laknod. Ezért nagyon nehéz az ilyen helyzetből kikerülni.
8/9 anonim válasza:
Nem alkalmaznám.
Csak azokat az embereket venném fel, akik elsö látásra szimpatikusak nekem, hogy késöbb ne legyen velük problémám.
9/9 anonim válasza:
Én se alkalmaznám, elsősorban ismerősöket alkalmaznék, másodsorban meg olyanokat akik munkanélküliek de szimpatikus igényes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!