Mi jut eszedbe, amikor egy hajléktalant látsz?
Vagy egy olyan embert aki a szemetesben turkál? Vagy koszos ,szakadt ruhában jár?
Semmi komoly. Egy tanulmány félét szeretnék írni. Írd oda kérlek a nemed és a korod is,hogy statisztikát tudjak készíteni!
Köszönöm
Sajnálom a hajléktalant, Szívesen megkérdezném,hogy miért és hogy lett az.
76/N
Amikor fiatalabb voltam, olyan 16-19 éves korom között, mindig az jutott eszembe, hogy ha tehetném, hazavinném az összeset, megfürdetném, tiszta ruhát adnék rá, segítenék neki munkát keresni, stb.
Most már tudom persze, hogy a segítségnyújtásnak nem ez a leghatékonyabb módja, meg ez amúgy is kivitelezhetetlen lenne, de éppen azt tanulom, hogyan tudok nekik valóban segíteni. Ezért is mentem szociális munka szakra.
24/L
Arra gondolok, hogy remélem én nem fogok ugyanúgy járni, mert sajnos az ember sokszor önhibáján kívül is belekerülhet egy ilyen helyzetbe.
39F
Sok minden, pl.:
- r.hadt alkoholista, játékszenvedélyes, nemtörődöm alak, aki hagyta tönkremenni az életét, nem sajnálom (valljuk be, az utcán látott csövik 95%-a ilyen)
- úristen ide ne jöjjön kéregetni
- de mennyire büdös
- nem érdekel, hogy hajléktalan, de ne az orrom előtt hugyozzon az utcára
- "éhezünk magyar család" - na persze, tegnap meg itt láttalak cigizni te r.hadék, ha kaját adok meg utánam dobod, hogy pénzt adjak
- ha még egy csövessel egy metrókocsiban/buszon kell utaznom, leszállok
- miért kell azt a szerencsétlen gyereket kihurcolni a -15 fokba mutogatni, hogy pénzt kapjon?! Legalább neki kereshetne valami meleg helyet.
Ilyesmik. Gyűlölöm őket, és nem szánom egyiket sem. A 95%-a maga tehet a sorsáról és meg is érdemli. Csak a városok összképét ne rontanák! Na meg hálátlan d.gök is. Ha adok pénzt, akkor is az orom előtt vesznek belőle bort, ahelyett, hogy kaját vennének a gyereknek. Többek között ilyen tapasztalatokból utálom őket.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!