Ilyenkor mégis mit lehet csinálni?
Bocsi, lehet rossz kategória. Szóval arrol van szó, hogy előrerendeltem egy játékot pár hete. Szeptember végén jelenik meg szóval akkor kéne átvegyem. A boltban kéne átvanni. És az a baj, hogy vissza szeretném vonni a rendelést, ezért írtam egy e-mail-t. Azt írták vissza, hogy küldjem el a rendelési számot, és akkor lemondják. A rendelési számot akkor küldték el emailben mikor megrendeltem a terméket, de kitöröltem ezt az emailt. Most ilyenkor mivan? és ha nem megyek be a boltba és nem veszem át?
A válaszokért előre is köszi.
Mondjuk első nem feltétlen, ha a kérdez pl. Kovcs Pistike és van 100 másik ilyen, nehezen fogják megtalálni.
Kérdeező: gondolom regisztráltál valami oldalon, az ottani email címed alapján meg kellene találniuk a fiókodat és azzal együtt az előrendelést is. Legrosszabb esetben meg nem mész el és helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!