Óriási a munkaerőhiány! Tényleg így van vagy csak néphülyítés?
Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm nem talál munkát. Frissn végzett orvosok mérnökök, infosokat. Mindegyik budapesti és szinte ingyen is dolgoznának, de nem foglalkoztatja őket senkise. Csak szeretnének egy kis munkatapasztalatot szerezni, azután persze irány külföld.2016. aug. 18. 17:49
11/27 anonim válasza:
Mert mérnöknek a mosogatás meg segédmunka az releváns szakmai tapasztalat ugye? Tudjuk hogy retardált vagy, Sas Balázs, de legalább ne reklámoznád ennyire...
12/27 anonim válasza:
Persze egy mérnök azért tanul 4-5 évet éjjel-nappal hogy mosogasson...
13/27 anonim válasza:
Kezdésnek belefér, azt mutatja hogy kitartó.
De nem. A friss mérnök lobogatja a diplomáját és üvölt hogy nincs szakmai meló.
14/27 anonim válasza:
nem Balázska, nem fér bele. egy mérnök nem azért teper 4 évig, hogy utána tanulatlanokkal együtt mosogasson a semmiért. nem kell rögtön 400+ fizetés, de azért álljunk már meg, többet tett le az asztalra, mint egy tanulatlan, lusta, iszákos, senki.
15/27 anonim válasza:
Balázs, azért mert te iskolázatlan vagy, a diplomásnak nem kell elvállalnia a legaljább szar melókat.
16/27 anonim válasza:
Helyette üljön otthon munka nélkül?
Budapesten segédmunkát könnyen lehet találni.
Tudom, a mérnök úrnak büdös elmenni pl mekizni kezdésnek.
17/27 anonim válasza:
Phuu itt most aztán van némi ellentmondás. Nem kell elvállalni alja sz @r melókat mert nem ezért tanult, nem ezért szerzett diplomát ect ect . Emlékszem én még a jogász lányunkra , ő pedig milyen könnyen kapta az arcul köpéseket a kommentelőktől, " hogy büdös a munka diplomával, menjél szalagmunkásnak, takarítónőnek bla bla bla ......"
18/27 anonim válasza:
"Tudom, a mérnök úrnak büdös elmenni pl mekizni kezdésnek."
2 évet dolgoztam a mekiben éjszakánként hogy tudjan fizetni a kollégiumot és az ételt mikor mérnöknek tanultam...
19/27 anonim válasza:
Munkanélküli orvos nincs az országban - legalábbis olyan, aki akar is dolgozni. Egy sem. Ha egyet is mutatsz meghajlok... (és kéretik az ORVOST nem összekeverni egy MEDIKUSSAL)
20/27 anonim válasza:
Már megin a mekis séf? :D :D Elképzeltem, ahogy a mérnök bemegy állásinterjúra, megkérdezik, van-e szakmai tapasztalata, és közli, hogy hogyne, három évig takarítottam a Burger Kingben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!