Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor van munkaerőhiány...

Most akkor van munkaerőhiány a Tescoban vagy nincs?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt lehet olvasni, hogy mekkora munkerőhiányvan az országban,főleg a Tescoban. Ehhez képest mentem volna diákmunkára, de budapesten egy áruházba sincsen hely.
2016. aug. 10. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Budapesten a szakképzett munkaerőből van hiány. Itt él kb 3 millió ember, van ki elvállalja ezeket a munkákat. Ellenben ha borsodba mennél tuti találnál állást, nincs aki 70ért elmenne dolgozni amikor a segély majdnem ugyan annyi.
2016. aug. 10. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Sztem nincs, mert 1 fórumon több pasi írta, hogy jelentkeztek árufeltöltőnek (érettségijük van), és választ sem kaptak a mai napig a pályázatukra.
2016. aug. 10. 10:35
 3/9 Es_tut_weh ***** válasza:
57%

"Budapesten a szakképzett munkaerőből van hiány. "

Gondolom a szerencsétlen mekiseknek azért bérelnek lakásokat, mert nincs hiány.

Kutya se akar dolgozni éhbérért, Budapesten főleg nem.

Meg is értem őket, mi értelme dolgozni 250 euróért, mikor 1 szoba is 150-200 euró Budapesten?

Hogy még nagyobb nyomorba kerülj? Ezért költözz fel vidékről?

2016. aug. 10. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Szinte minden BP-i Tescoban munkaerő hiány van. De nem diákból, mert NYÁRON annyi diák van mint a fene. Ne félj, szeptembertől lenne helyed.

Ha felnőtt dolgozóként jelentkeznél kizártnak tartom, hogy amennyiben van 2 kezed, 2 lábad, le tudod írni a neved a papír aljára ne vegyenek fel sima árufeltöltőnek. Aki ilyet állít az vagy hazudik vagy valami nagyon-nagy baj volt vele...

2016. aug. 10. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
BP-n nem tudom mi a helyzet, de kisebb városban folyamatosan hirdetnek, majd 1 hónap múlva kibasszák az embert hogy adót spóroljanak/statisztikát javítsanak/felvegyenek egy diákot.
2016. aug. 12. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:

A Tesco SEMMILYEN adótámogatást nem kap.

Tehát ha 1 hónap után kirúgnak valakit, azzal se nem spórol se nem javít semmiféle statisztikát.

Pont tegnap beszélgettem egy ismerős áruházigazgatóval erről a témáról, ő mondta, hogy az a baj, hogy még ha nagy nehezen találnak is valakit pl. árufeltöltőnek akkor 10-ből 4 pár héten belül elmegy (mert talál jobb pénzért melót) 5-öt pedig el kell küldenie, mert ANNYIRA HASZNÁLHATATLANOK bármire, hogy több kárt okoznak egy műszak alatt, mintha nem lenne ott senki...

2016. aug. 12. 08:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy igazad van, más multival már láttam ilyet, ebből gondoltam hogy itt hasonló okból hirdetnek évek óta.

Nekem akkor is furcsa hogy nem találnak egy 20 ezer fős városban pár árufeltöltőt akik nem lépnek le pár hónap után.

2016. aug. 12. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha furcsa, ha nem, hidd el, nem hülye emberek ülnek az irodákban sem és igazán megoldás csak a jelentős béremelés lenne - de ezt meg nem tudja meglépni a cég. Nem csoda, br.- 310e-rel (Aldi) nehéz versenyezni.
2016. aug. 12. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Baranya megyében össz 2 pozició van meghirdetve jelenleg, szóval nem mondanám munkaerőhiánynak. Talán majd szeptembertől lesz állás.

Az aldi meg hiába jobb, ha kevés van, kisebbek és emiatt kb lehetetlen a megközelítés egy vidéki számára, ezen felül ahogy elnéztem a legtöbbször csak részmunkaidőben foglalkoztatnak, heti 20-25-30órában, tehát az a 310e csak nagyon nagy szerencsével jön össze.

25órás árufeltöltő tesco bért kap. Annyiban jobb,hogy heti 15órával kevesebbet dolgozik, már ha sikerült bekerülnie ,viszont pénzben nincs előrébb.

2016. aug. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!